DriveClub - így fest most a grafika

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 27.
  • Videó
Link másolása
Az Evolution Studios nemrég megígérte, hogy jelentősen gatyába rázza a DriveClub látványvilágát. A változtatásokról az új gameplay montázsból értesülhetsz, ahol cockpit nézetben folyik a száguldás. Vesd rá magad!

Nemrégiben számos apró gameplay jelenet látott napvilágot a DriveClubról. Ezeket gyűjtötte csokorba egy élelmes Youtube-felhasználó és osztotta meg a nagyvilággal, így első kézből csodálhatod meg, hogy miként fest most a DriveClub látványvilága.

45.
45.
manhunt1992
A mostani hozzászólások nekem szólnak? :D Mármint hogy 5 éves szint meg a picsán rúgás?
40.
40.
manhunt1992
Én meg nem a videókat nézem. Hanem játszom vele és látom a különbséget. November 22.-én mentem megvásárolni a cuccost. Nem álltam én egyik konzol pártján sem. A Playstation 4 mellett volt az Xbox One. Mindkettővel játszottam és az Xbox One sokkal szebb grafikát produkál. Pedig elvileg erősebb hardverek vannak a PS4-ben. Szebb a Forza 5!
38.
38.
Henry82
#35: A Forzánál a végleges produktumot nem láttam, csak amit demózgattak, meg a trailereket, olvastam valahol, hogy a valós játék grafikája gyengébb lett, de ezt nem láttam saját szemmel. Viszont ez is csak egy trailer, lehet itt is gyengebb lesz a végeredmény. Nekem a trailereket összehasonlítva sokkal jobban tetszik a Forza grafikája, szebb, letisztultabb, színesebb, ennél a játéknál azt látom, hogy azért alkalmazzák ezt a sok napsütést meg látásrontó effekteket, hogy elfedjék a grafika puritánságát. De nem kell velem egyetérteni, ez az én véleményem volt, ha neked/nektek ez tetszik jobban, ezt fogjátok nyomatni, nincs itt gond, örülni kell, hogy van választék.
36.
36.
Tokodboy
#35: Az i-re a pontot a PS2-es korokat idéző visszapillantóban látott táj teszi fel (forzában)....
35.
35.
Tokodboy
#32: Te meg miről beszélsz? Nézd már meg jobban a Forzát.
Az autókon kívűl hányadék az egész, allig van különbség a 4 és az 5 között. Az autók is csak kívülről néznek ki jól, belülről meg sem közelíti azt a minőséget amit itt látsz. A táj meg egyenesen hányadék. Nézd meg a sziklafalakat alacsony poligonszámmal és a szarrá mosott pályaszéli textúrákat, szögletes minden benne. Az a nagy parasztvakítás, főleg amikor demózták, hogy fog kinézni és a fele minőséget nem éri el. Az autóválasztáskor kb dupla annyi poligonból áll az autó és a textura is ezerszer szebb mint a játékmenetben. Ha a játékmenetbeli grafot nézzük allig lehet megkülönböztetni a 4. résztől, kicsit élesebb és ennyi.
Aki a Forzát ennél szebbnek látja az egyszerűen vak, ennek a közelébe sem ér.
32.
32.
Henry82
#31: Ne engedjétek, hogy a NAP elvakítson titeket, nézzétek a részleteket is, pl azokat a havas hegyeket, autók műszerfala, stb, gyenge grafika parasztvakítósan előadva, sehol sincs ez a Forzához képest. Kb olyan mint az új Fifa motor, folyton a közönséget mutogatják, hogy kevésbé tűnjön fel, nem változott az egész lószart sem.
31.
31.
Ra1D3n
Nem néz ki rosszul ez a cucc. Kíváncsi vagyok, hogy megjelenéskor mit fog majd tudni. Öröm lenne látni, hogy mit tud a valóságban a játék, mert így videón kibaszottul pofás, a látvány meg mesés, Forza 5 ide vagy oda :)
30.
30.
manhunt1992
Én a Forza Motorsport 5-el. nyomatom. Szerintem jobban néz ki, mint a DriveClub.
29.
29.
simon 555
#17: Te tényleg ennyire sötét vagy?
Csak a videó 720p, mert a PS4 SHARE funkciójával lett csinálva. Az meg 720p-ben tud felvenni.
A játék 1080p-ben fog futni...
28.
28.
unrealnoise
#27: Epic fail. :)

Mert.:
1.) Az előzőben nincs "playstation". (Ellenben most lett, tessék.)
2.) Érdekel a Driveclub, a pCARS, és a GT 7. Nem említhetem meg őket.
3.) Az ebédemet illetően ha tudnád mekkora tévedésben vagy... (bár tény, gyárban dolgozom.. :p)
4.) Van más mondanivalóm. De egy játékos portálon, egy olyan címnél ami érdekel ez van. Most itt kezdjek regélni a legutóbbi regényről amit olvastam, vagy filmről, amit tegnap láttam? Vagy a játénál maradva: mégis mi mindent lehetne a fenti videóhoz hozzáfűzni, ha egy csomó minden mást még nem is tudunk a játékról... (Ha elkészül, és játszottam már vele, elhiheted, hogy nem kétsoros véleményem lesz róla...)
5.) Mondanivalód neked még annyi sem volt (bár az enyém sem sok most), mint nekem, mert az előző hozzászólásod másról sem szól, mint hogy finoman célozgatva beszólogatsz. Erre aztán nagyon büszke lehetsz.
27.
27.
Panda HUN
#26: Ígérd meg, hogy egyszer írsz majd egy hozzászólást amiben nem lesznek benne a: 'pCARS, Gran Turismo, Playstation' szavak...
Ja bocs, akkor már nincs mondanivalód... Gondolom a gyárban egydül ülve fogyasztod az ebédedet...
26.
26.
unrealnoise
Gyönyörű lesz ez. És ez is 1080p lesz, kár, hogy csak 30 FPS-el. De majd a Gran Turismo 7 meg a Project Cars. remélem mindkettő betonfix 60 FPS-el fog menni. :)
25.
25.
kharami
#18: Irigy vagy most a ps4 és x tulajokra, hogy nekik jön ez meg a forza 5, a te nyomott pcdre meg nem jönnek ezek a cimek?:)
23.
23.
Tokodboy
#22: Az ilyen PC-sekkel az a baj, hogyha ez egy PC exkluzív cím lenne fele ilyen grafikával akkor is az egekbe magasztalnák a látványt.......
19.
19.
#17: Ilyet nemszabad mondani, mert mingyárt jönnek a fanboyok és megesznek reggelire :D
18.
18.
Starkiller89
#16: Ja, csak kihagyták a napellenzőt a játékból, az újítás lett volna...de inkább vakítson, és tűnjön szépnek, mint élethűnek, ugye? :D
16.
16.
wow, a nappal szembeni vezetés érzetét nagyon eltalálták, a valóságban is nagyon hasonló.
13.
13.
Starkiller89
Csak 720p a videó...így semmit se lehet kivenni belőle, kb mintha Shift 2-vel játszanék...jó nagy átverés lett ez az új generációs hülyeség...meg se közelíti a PC-t egyik konzol sem. De ennyi pénzért már jobb PC-t is összerakok...160 ezer egy X1-ért...mennyi szárnyas van az országban, hihetetlen. PS4 még azt mondom, hogy megérné, talán, mert ott vannak és lesznek olyan címek, amik miatt érdemes lenne, de ha a grafikát nézzük, akkor PC a nyerő. Én többre számítottam, anno 2008-ban milyen szépnek tűnt a SWTFU, akkor volt áttörés, de ez a varázs most nincs meg ennél a "generációnál"...
12.
12.
norbie1128
#9: Semmi akció! Grat...Nem is értem miért nem bújik elő Vin Diesel egy aknavetővel és lövi ki az előttünk levő autókat....-,-

A játék gyönyörű és bár sokan mondják, hogy így nem szimulátor, úgy nem szimulátor...annyira valós szerintem a fizika, mint egy forzában vagy gt-ben...persze ezek sem szimulátorok 100%-ban, de a játékélmény szerintem hibátlan lesz!
9.
9.
killer2000
szép de semmi akció szóval uncsinak tűnik
7.
7.
elderath
#6: Továbbra se ingyenes a játék. Attól mert lesz PS+ előfizetőknek egy PS+ verzió még nem ingyenes :) Dinamikus napszakváltozás és lightning rendszer van itt. Forzaba meg beégetett fények, ezért is sokkal élethűbb itt. A csúsztatás egyértelműen a játék előnyére vált és ez még mindig szépül napról napra.
6.
6.
Zuzda18
Szerintem nagyon szép.Ingyenes játékhoz képest ütős lesz.Speciel a napfény megoldás 10x jobb mint a forza5-ben.(A forza5-ben olyan mintha a nap 3 cm-ről sütne a szemedbe.:)
5.
5.
Tyebeca
Ez kegyetlen jól fest. Még a végén megérte csúsztatni a megjelenést :-)
4.
4.
Tokodboy
Jelenleg messzemenőleg a legszebb autós játék, amire már nyugodt szívvel rá tudom mondani, hogy igazi nextgen látvány
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...