Ingyenes PlayStation Mobile-játékok jönnek

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 27.
  • Hír
Link másolása
A Sony új akciója keretében öt héten át heti két ingyenes játék érkezik a PlayStation Certified mobilokra és a PlayStation Vitára. Mindössze annyit kell tenned értük, hogy letöltöd a PlayStation Mobile appot.

A Sony a hivatalos PlayStation Blogon jelentette be új akciósorozatát, melynek keretei között ingyenes PlayStation Mobile-játékokat kapnak a játékosok az ünnepek során. A kezdeményezés öt héten tart, minden héten két ajándék várható.

Az akció ma indul, és első körben december 18-ig tart, majd 2014. január 8-án folytatódik és január 22-én ér véget. Először a Passing Time nevű focis játékot és a Rymdkapsel című stratégiát kapod meg, nincs más dolgod hozzá, mint letölteni a PlayStation Mobile alkalmazást a PlayStation Certified okostelefonodra, illetve tabletedre vagy a PlayStation Vitádra. A PlayStation Certified kütyük listája itt érhető el.

14.
14.
myrte
#5: A Playen csak a készülékkel kompatibilis alkalmazások jelennek meg. Amúgy az enyém is a listában van, és én sem találom a store-ban. Lehetséges, hogy még nem került fel.
13.
13.
JcGross
#4: Attól még ezt a programot megírhatták volna hogy a régebbi Android verziókat is támogassa!
Amúgy meg nem érdekel, amúgy se játszok android játékokkal, hanem PS1 emut leszedtem rá és azon játszok. Ehez kiváló a beépített konroller is, teljesen elfogadhatóan fut, és a játékok is tök jók.
12.
12.
NECROSMOKE
11.
11.
NECROSMOKE
A VITÁRA, hogy töltöm le?
10.
10.
RangerFox
#9: Ja amúgy jön vitára is, szóval várom.
9.
9.
RangerFox
#4: xperia mini, mini pro, ray stb. neked milyen teló ha nem 1 magos 512mb ramos telefon? ;)
8.
8.
gnossos
Miért egy Xperia Play képe van a hír mellett? A Sony még 2011-ben elásta azt a telót, szerintem az Ericssonnal való szakításkor. De amúgy is hiába tolta volna tovább a szekerét, bukta volt az a kütyü. Gyenge hardver, sekélyes támogatás, kevés optimalizált program.
Nekem is volt anno, de kész katasztrófa volt. Egyedül a Minecraft PE volt tökéletesen optimalizálva rá, egyedül itt működött tökéletesen az érintős joystick. Kár, hogy ez meg olyan kiforratlan volt mint egy pre-alpha Minecraft.
Voltak még a PSX, N64 emulátorok, amiknél jól jött az a gamepad, de ott meg kicsit szaggatott a játék a gyengus hardver miatt, szóval még erre sem volt jó.

Ja, amúgy fura játékok.. Olyan 8-bites érzésem támad.. :)
7.
7.
Yanez
Remélem a többi játék azért nem lesz ennyire "egyszerű"! Ezekre nekem nem áll fel.
6.
6.
MrBrooks
Xperia play-t anno eladtam én is. Amennyire akartam akkorát csalódtam benne. :( A touch "stick"-ek pontatlanok voltak stb... Vita egyenlőre nagyon bejön tegnap vettem meg rá a Killzone-t, BRUTÁL a game! Viszont ezek az indie cuccok annyira nem mozgatnak, arra ott az iPhone. Inkább Flower-t, meg Motorstorm Rc-t nyomatnák ingyen... :D
5.
5.
simon 555
És honnan kellene letölteni ezt a Playstation Mobile alkalmazást?
Xperia Z-m van. Play áruházban nem találom, csak a Playstation App-ot, de az más.
4.
4.
mestermagyar
#3: Senki nem frissíett 1 magos, 512mb ramos telefont 4.0-ra, csak az újak jönnek ilyen speccel , és ilyen os-el. Hiába nem veszel, a többi gyártó sem fog mást csinálni.
3.
3.
JcGross
Kész vicc, hogy eredetileg az Xperia play volt a nagy Playstation certified mobil, aztán otthagyták a picsába android 2.3-nál, és még csak le se lehet tölteni a Sony alkalmazását. Többet az életbe nem veszek semmi Sony terméket az hétszentség.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...