Assassin’s Creed: Liberation HD - a pontos dátum

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 28.
  • Megjelenés
Link másolása
Azt már eddig is tudtuk, hogy 2014 januárjában érkezik letölthető formában PC-re, Xbox Live-ra és PSN-re az Assassin’s Creed: Liberation HD, de most már napra pontos dátummal szolgálhatunk.

„A szabadságot és a függetlenséget keresem, nem magamnak, hanem azoknak, akiktől ezeket az alapvető jogokat megtagadják. Én vagyok a pajzsuk, én vagyok a kardjuk, az egyetlen reményük. Az utak, melyeken utazom, sötétek, de közelebb hozzák a fényt." - mondta ezt a bájos Aveline, az Assassin's Creed: Liberation HD hősnője.

S mikor kell útra a nagyfelbontású változat? Egészen pontosan 2014. január 15-én az Xbox Live-on, PSN-en és PC-n. Az eredetileg PS Vitára megjelent Assassin's Creed III-mellékág hagyományos játékmenetet és izgalmas sztorit ígér. Mi befizetünk rá!

7.
7.
Gora
Jó lenne ha lenne dobozos, online nem szeretek vásárolgatni.
6.
6.
Tyler89
Dobozos verzió nem is lesz?! :S
5.
5.
rocijoci
#4: Én úgy tudom, hogy lesz mert láttam egy ps4es videó összeállítást és ez köztük volt!
4.
4.
#3: Én úgy tudom, hogy sajnos nem.
3.
3.
hurkagyurka2
Ezek szerint nem lesz nextgen-re?
2.
2.
Most már a híreknél figyelni kell, hogy mit írtok, mert már nehéz eldönteni, hogy az Xbox Live és PSN milyen konzolt takar, mert immáron két gépen is fut Xbox Live például. Jó, nyilván rájöhetek, hogy ez még PS3 és X360 + PC, de azért nem egyértelmű már annyira.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...