Képeken a Project C.A.R.S.

  • Írta: zoenn
  • 2013. december 9.
  • Képek
Link másolása
A Slightly Mad Studios közösségi finanszírozásból készülő autós játékából néhány káprázatos screenshotot kaptunk, köszönhetően a felhasználók áldásos gesztusának. Valódi next-gen látványban lesz részünk.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Project C.A.R.S. messze az egyik legjobban kinéző autós produktum a földgolyón, amit valaha láttunk. Az alkotás még mindig alfafázisban leledzik, de a támogatók már javában nyomulhatnak vele. Tőlük származnak az alábbi képek is, melyek egyedi grafikus beállítások mellett születtek.

A Project C.A.R.S. jövőre jelenik meg PC-re, Wii U-ra, Xbox One-ra és PS4-re.

17.
17.
PAtr0n
#16: Ha ez befut, és kiderül, hogy a fizika valóságközeli, akkor szarrá fogja verni az összes GT-t, Forza-t és társait. Ne feledjük, ez nem egy csicska kiadó címe, ez kickstarteres cucc, tehát a rajongók adják rá a pénzt, és olyan emberek fejlesztik akik rohadtul nem állnak messze az autosport-tól. Én nagyon várom, ha már annyi élményt fog adni, mint a Grid 1 adott, akkor vevő vagyok rá. A grafika meg valami lélegzetelállító, nekem főleg az esőcseppes verdák jönnek be... Iszonyat.
16.
16.
Juha
Kár, hogy a füvön nem látszik, hogy felszaggatták. Ok, ez vicc volt, kiatökszárt érdekli ez verseny közben :-)

Remélem szimulátor jellegü lesz (legalább opcionálisan), és akkor már nincs messze a nagy álmom:
Egy GTA jellegü sandbox MMO, DE minden jármü és fegyver szimulátor jelleggel bír, tehát beülhetsz az F22-esbe is akár, aztán nézhetsz szét, hogy hol a brantba kéne ezt beindítani. Nem kell ennek katonai köntös sem, ilyen Just Cause szintü terep, viszont minden jármü valódi, és realisztikus a fizikája, és föleg az irányítása! Akkor megnézném vérpistikét egy V12-es volánja mögött! :-)

Tudom, ez csak álom, nem lenne sok eladás (vérpistike nem szeretné), így marad a sok-sok akció-zombie-arcade stb... végülis régen talán én is erre vágytam.
14.
14.
Angelwing
Pfúj,de ocsmány a grafikája! ide vele azonnal! XD ha jó lesz a fizika,akkor büntetni fog!
13.
13.
Pico
Videóért kiáltott valaki? :)
http://youtu.be/bxgnExVqX0g
12.
12.
crashpipi
#11: Jogos! Én is úgy vagyok vele, hogy hiszem, ha látom. ;) Leginkább, hogy egy 9600GT-t jelölnek meg minimum igénynek, ami ugye kb. levélnehezéknek jó. :D
Viszont, ha tényleg képesek lesznek ilyen grafikát az asztalra tenni jövőre, egy százast szánok érte vga-ra, az tuti. :) /Már, ha számottevő különbség lesz pc-n/PS4-hez képest. Leszámítva persze a parasztvakítás effekteket, meg a felbontásszámolgatást, ami a játékélményhez nem járul hozzá úgysem. :) / Nagyon várós!
11.
11.
Henry82
#7: Képeket könnyű mutogatni, azok akkor is szépek, ha a valóságban 2-3 fps-el ment a játék, azzal meg ugye sokat nem érünk:)
Várok inkább egy videóra, abból már többet lehet látni.
9.
9.
crashpipi
#8: Ez még nem is béta, hanem alfa és így csak pc-n fut jelenleg.
8.
8.
akifourteen
Kivancsi lennek egy ps4-es kepre is mert ezek gondolom egy highpc-rol keszultek.
7.
7.
crashpipi
#5: Ez nem igaz.
Nézd meg a hivatalos közösségi galériákat!

http://www.wmdportal.com/projectnews/project-cars-community-gallery-75/#more-6304

Ezek a támogatók pc-in futnak. Valószínűleg nem gagyi 50 ezres vga-kon, de az mindegy is. :)
6.
6.
DarkLord
Eszméletlen képek ezek...az utolsó ahol csak az aszfaltcsík van a tócsával az baromi hangulatos, de a forma kocsi is ahogy a füvet felszedi áááá ezt ember gépe nem viszi el így :D
5.
5.
hurkagyurka2
Na ja, de otthoni gépeken ilyen grafikáról még kb. 10 évig ne is álmodjatok... Tényleg állatul néz ki, de ezt per pillanat se konzol, se asztali PC nem képes játszható sebességgel mozgatni ilyen beállítások mellett!
4.
4.
crashpipi
Ahogy ezt elnézem, jövőre megint veszünk vga-t is! :D Még, hogy nem kell ölni a pc-be a pénzt! :D Még két ilyen galéria és nincs mese... ;)
3.
3.
Henry82
Hány PS4-et kell SLI-be kötni, hogy ez így nézzen ki 60fps mellett? :))
2.
2.
Grabowsky30+
Tényleg eszméletlenül néz ki! Nyomja valaki? Milyen most az irányítás?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...