Új PS Move-ot szabadalmaztatott a Sony

  • Írta: fojesz
  • 2013. december 10.
  • Pletyka
Link másolása
PlayStation 4-fronton eddig érdekes módon nem nagyon került elő a PlayStation Move, és elképzelhető, hogy nem véletlenül: a Sony új mozgásérzékelős kontrollert szabadalmaztatott, amin már touchpad is van.

A CVG találata szerint új PlayStation Move-ot szabadalmaztatott a Sony, amely ugyan első blikkre hasonlít a jelenleg is kapható mozgásérzékelős kontrollerre, ám érdekessége, hogy egy touchpad is található rajta. Talán pont a PS4-játékok miatt?

A szabadalom szerint azért van szükséges tapipadra, "mert a játékos egy hagyományos joysticknál nehezen tudja állóhelyzetben tartani a hüvelykujját, ha közben mindenféle mozdulatot kell produkálnia".

A Sony egyébként már tavaly szabadalmaztatta az ötletet, de az csak a napokban vált publikussá. Egyáltalán nincs garancia arra, hogy végül kezd is vele valamit, a közelmúltban több hasonló, fiókban heverő fejlesztéssel is találkoztunk.

13.
13.
Cipo3
#10: Tényleg nem vettétek észre hetek óta mennyivel jobban megy neki az írás?

Komolyan én nagyon szerettem a régi Kemurit, akit mindenki szidott, színes színfolt volt minden hozzá szólása. Jót leehtett nevetni rajta, most meg csak egy közületek aki nyolcadikként beírja, hogy pénz, pénz, pénz.
12.
12.
shooter1234
#11: Hát nem árt, itt van már a next gen. :D
11.
11.
wiggly
#10: Én mindig úgy gondoltam, hogy egy program, ami minden hírhez hozzászól, de most meghasonlottam én is. Lehet hogy ő egy mesterséges intelligencia, s fejlődik!!!
6.
6.
Yami
"mert a játékos egy hagyományos joysticknál nehezen tudja állóhelyzetben tartani a hüvelykujját, ha közben mindenféle mozdulatot kell produkálnia".

Szerintem ezt félrefordították mert valójában így hangzik: "Szerelnünk kellet rá valamit ami nem túl drága és pláne nem hasznos mert különben nem tudjuk mégegyszer eladni a PS4 mellé is."
5.
5.
Trapyd
#3: Számoljunk csak! Hány "komoly" játékot jelentettek be Kinect 2 re?
4.
4.
captain planet
#3: meg mindig tobb haszna van, mint a kinect-nek. parasztvakitas a kobon... de ennek az agymosott tarsadalomnak ilyenekre van szuksege
3.
3.
hurkagyurka2
A kinect 2 éveket vert rá a saját megoldásukra, valamivel sebtiben kompenzálni kell... Ezzel mondjuk nem fog menni, de legalább próbálkoznak...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...