Borderlands 2 - úton a karácsonyi DLC

  • Írta: fojesz
  • 2013. december 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Bemutatkozott a Borderlands 2 harmadik Headhunter DLC-je, a How Marcus Saved Mercenary Day, amely a várakozásoknak megfelelően a karácsonyi hangulatot lovagolja meg. A főgonosz egy óriási hóember.

A Gearbox bemutatta a Borderlands 2 harmadik Headhunter DLC-jét: a How Marcus Saved Mercenary Day című csomag december 17-én jelenik majd meg PC-n, Mac-en, PS3-on és Xbox 360-on, 3 eurót kell fizetni érte.


Ahogy a korábbi Headhunter kiegészítőkben, úgy ebben is egy új küldetés várja a rajongókat néhány feloldható extrával megtámogatva. A történet szerint Marcus megkér bennünket, hogy vizsgáljunk meg egy eltérített fegyverszállító vonatot, aminek Gingerton felé kellene haladnia. Természetesen a problémamegoldás nem lesz agressziómentes, mások mellett egy gonosz hóemberrel, Mr. Tinder Snowflake-kel is meg kell majd küzdenünk.

A DLC-ről képeink is vannak, illetve alább egy hosszabb gameplay felvételt is láthattok róla az IGN jóvoltából.


A Borderlands 2 Headhunter DLC-i egyébként eddig ünnepspecifikusak voltak, a karácsonyi csomag előtt halloweeni és a hálaadási küldetést kaptunk. A Gearbox 2014-ben is szeretné folytatni a Headhunter-sorozatot.

13.
13.
p3ti
Nem értem miért adtak ki belőle GOTY -t, ha utána rádobnak 2 újabb DLC -t...... Amúgy imádom a játékot, de már nem tudok lépést tartani a rengeteg kiegészítővel
12.
12.
elvan a gyerek ha jatszik
#10: Megvettem az alapjátékot még akkor amikor először megjelent. Azóta azt látom, hogy 1-2 havonta kisebb, 2-3 havonta pedig nagyobb hangvételű DLC-kkel öntenek el minket. Azért az sem kellemes érzés, ahogy végignézed hogy lassan több lesz az extra tartalom mint amit amúgy az alap játékba beleraktak...
10.
10.
Norbeeto
Megvettem a GOTY-t. Erre kijön azóta 2 DLC amiért fizetni kell. Grat...
9.
9.
Qmi05
8.
8.
Kreto
#7: És mennyire igazad van. Vagy pedig ingyenessé kéne tenni a továbbiakat :P
7.
7.
elvan a gyerek ha jatszik
Lassan kiadhatnának akkor egy "game of the year 2.0" verziót is már...

6.
6.
Zombiekiller6
Még mindig nagyon beteg :DDD Claptrap forever!!!
5.
5.
dBLOOD
hahahaha megy a birkafejés! :D
4.
4.
Jared
mennyi DLC lesz még xd de nembaj imádom a gamet
1.
1.
király j
Jó kis karácsonyi játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...