Ingyenes a BAFTA-díjas The Room mobilokra

  • Írta: zoenn
  • 2013. december 14.
  • Letöltés
Link másolása
Igazi kuriózummal bővülhet az Apple-eszközöket birtoklók felhozatala, hiszen a megannyi elismerést bezsebelt puzzle játék, a The Room ingyenesen letölthető az App Store-ból. Vesd rá magad!

A guildfordi székhelyű Fireproof Studios egy gáláns ajánlattal szeretné megünnepelni a The Room Two startját: ingyenesen letölthetővé tette az első részt iOS-re. Az alkotás 2012-ben jelent meg, megkapta az Apple Év játéka-díjat, illetve a BAFTA-díjat is, mint a legjobb brit játék.


A feladatunk az, hogy különféle zárakkal ellátott dobozokat és ajtókat a legjobb tudásunk szerint kinyissunk. Ehhez előbb rá kell jönnünk a szerkezetek mechanizmusára, jó pár agyalós percet szerezve így magunknak.

Ha szereted az olyan játékokat, melyekben gondolkodni is kell, csapj le a The Roomra, amely dinamikus zenékkel és innovatív érintőképernyős irányítással rendelkezik.

Ha a The Room Two érdekel, 4,49 euróért az is a tiéd lehet. Trailer.

9.
9.
Noeel
Ez az app nem ingyenes, csak try it free... Most toltom, de az van a leirasaban, h az elso szint ingyenes a tobbit meg vegyem meg masfel fontert..
8.
8.
milerik
#2 - 6 iróniáról nem hallotattok ? : )
6.
6.
SP4C3F0X
#1: Istenem.... inkább élne a földön fele ennyi ember de kétszer ennyi ésszel.
5.
5.
markoci555
hű, ez nagyon jó játék, nem néztem végig, hogy ne tudjak meg sokat a kinyitásról, de azt hittem csak olyan f*s lesz mint a 100 ajtó vagy milyen játék, amiben 0 logika kell, csak széjjelnyomogatod az egészet meg forgatod, amíg meg nem csinálod a szintet...
3.
3.
EBR2000
Egyértelműen az egyik legjobb játék telefonra. Több órát szarakodni azért h kapjunk még egy rejtvényt amin még szarakodhatunk! Tökéletes!
Bár ez az ingyen dolog nálam nem játszik mert meg vettem már és androidom van! De mindenkinek ajánlani tudom!
2.
2.
_Tappancs_
#1: Minek?Jön androidra is csak köv évben.

1.
1.
toriell
Be kell szerezni most már egy Iphone-t..úgy érzem..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...