Kingdom Come: Deliverance - még egy kép

  • Írta: zoenn
  • 2013. december 23.
  • Képek
Link másolása
A Warhorse realisztikus, középkori szerepjátéka egy csapásra várólistánk élmezőnyébe került, holott csak a múlt héten jelentették be a cseh srácok. Időközben egy új screenshot landolt a Kingdom Come: Deliverance-ről.

Nagy fába vágták a fejszéjüket a Mafia 2 fejlesztőcsapatából kivált tagok. A Kingdom Come: Deliverance minden aspektusában meggyőző: non-lineáris történetet kapunk egy nyitott világban, s forradalmian új, belső nézetű harcrendszerrel páholhatjuk el az ellenfeleinket. A motorháztető alatt a CryEngine legfrissebb verziója dübörög. 

A Warhorse csapatának bemutatkozó játékára még sokat kell várnunk: a tervek szerint 2015-ben jelenhet meg PC-re és next-gen konzolokra.

4.
4.
simon 555
Eddig jónak tűnik, bár képek alapján a karaktereknek elég semmitmondó arckifejezésük van.
3.
3.
mestermagyar
#1: Azért erről a képről is az jön le már számomra, hogy amit ilyen skyrim féleségekben láttunk falukat, azok inkább mesekönyvben elképzelt faluk voltak. A mafia készitőitől bárhol bármikor bármit. :D
1.
1.
markoci555
Cshodálatos
Ha nem b*sszák el, és tényleg beleraknak sok középkori dolgot, hogy nagyon realisztikus legyen, akkor nálam a legvártabb játék, soha nem akartam még ennyire kipróbálni valamit
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...