Borderlands 2 - márciusban jön Vitára?

Link másolása
A 2K Games hivatalos Twitter-oldalán pletykálták el a játék kézikonzolos változatának lehetséges megjelenését, igaz, azóta a tweetet törölte a kiadó és visszaszívott mindent. Vajon mi az igazság?

A 2K Games hivatalos Twitter-oldalán pletykálták el a játék kézikonzolos változatának lehetséges megjelenését. A Borderlands 2 PS Vitás verzióját még augusztusban jelentették be, azóta viszont se egy videót, se egy képet nem láthattunk a játékból. 

Nemrég azonban a 2K Games hivatalos Twitterén történt egy bejelentés, miszerint a játék március 18-án érkezik a Sony kézikonzoljára. A bejegyzést azóta eltávolították, a kiadó egy hivatalos közleményben kér elnézést a hibáért, emellett hozzáteszi, hogy „az említett megjelenési dátum helytelen”.

12.
12.
Kougat
#10: Ez egy gyönyörű életkép volt, köszönjük, hogy megosztottad velünk!
11.
11.
RangerFox
Szerintem szép gondolat ez, hogy a nagyobb címeket kiadják Vitára, de akkor nem kellett volna Ps3-ra a Ps+-oknak kiadni, mert így nagyon kevesen fogják majd megvenni... Azért aki nem próbálta, és van egy Vitája, annak itt a nagy lehetőség.
10.
10.
Bohner
a ps vitámat az elmúlt fél évben arra használtam, hogy a budiban arra tettem a doboz cigit... erről ennyit!
9.
9.
elvan a gyerek ha jatszik
#8: Persze, mind a kettő nagyon jó játék. Nem véletlenül kaptak GOTY kiadásokat. Csak néha jól esik egy kis társaság is. Elvégre nem egy videó van youtube-on is, ahol baráti társaságok együtt tolják a Borderlands mókát. És néha bizony irigy voltam az ilyen baráti társaságokra, mivel nekem nincs ilyenem. De ettől függetlenül igaz, egyedül is megéri végig tolni őket. Jó magam eddig csak a Modercay-al toltam ki a két végig játszást, most csinálom a maradék három karakterrel, hogy aztán teljesen rá tudjak koncentrálni a második részre.
8.
8.
kastorhun
#5: Én mindkettőt egyedül játszottam,(néha randomba emberekkel),ha egyedül voltam még akkor is sokkal jobban élveztem, az első részben még alig volt fegyver azokon is csak címke volt, a második részében viszont majd 5x annyi fegyver, és minden gyártónak a fegyverei különböztek.
7.
7.
mestermagyar
#4: Helll no. Pont hogy a nagyok kellenének, hogy ne legyen portable érzésem.
5.
5.
elvan a gyerek ha jatszik
Amikor megláttam hogy Borderlands 2 már az idegbaj kerülgetett hogy megint valami DLC-t akarnak kiadni hozzá...

#1: Hát szerintem ez, meg az elődje is jó játékok. Alapból. Igazán jók viszont akkor lesznek, ha nem egyedül toljátok, hanem csapatban. Úgy erősebb ellenfelek, több és jobb zsákmány, és nagyobb mennyiségű tapasztalat pont jár érte. Meg úgy nem annyira monoton amikor valami Isten háta mögötti részen baktatsz magadban.
4.
4.
KeXxX
Nem rossz ötlet kiadni Vitára, de aki már akart vele játszani az biztos megtette. A legnagyobb gond a Vitával hogy a 2 nagy gép az ellenfele, így nem igazán születik rá kimagaslóan jó játék. Csak folytatás és spin-off. (Killzone, Wipeout, Littlebigplanet, Uncharted stb..) A Sony helyében nem portolgatnám szanaszét a játékokat (Sly, Jack & Daxter) hanem inkább vadi új játékokat készíttetnék a "stúdióimmal". De itt még mindig jobb a helyzet mint a Nintendónál.
3.
3.
shooter1234
#1: Az első része nekem nem jött be egyáltalán, nem sokkal játszottam többet vele mint te, de a második része az egész jó lett, mondom ezt úgy, hogy sem a környezet, sem a grafika, sem a történet nem fogott meg az 1. részben. A játékmenet az úgy ahogy egyedi volt számomra, de az sem nagyon tetszett. A 2. rész viszont nagyon jó lett, pluszban volt szerencsém pár dlc -hez is ismerősnél kipróbálás szinten és egész jó a játék lett a véleményem szerint.
2.
2.
Sun9us
Jó lenne valami húzócím vitára is. Ez a játék instant buy lenne.
1.
1.
Az első résszel játszottam egy keveset, de ezzel a másodikkal még nem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...