Standalone lesz az Assassin's Creed: Freedom Cry

  • Írta: Arell
  • 2014. február 5.
  • Bejelentés
Link másolása
Önállóan játszató játékként érkezik a korábbi Assassin's Creed IV: Black Flag DLC, a Freedom Cry, így most akkor is végigjátszhatod, ha az alapjátékot nem vetted meg. Az Xbox-tulajdonosoknak azonban egyelőre várniuk kell rá.

A Ubisoft állítása szerint az Assassins Creed IV következő egyjátékos DLC-je, a Freedom Cry önállóan futtatható játékként jelenik meg februárban.

A letölthető tartalom, amelyben a felhasználók a Black Flag főhősének első tisztjét, Adéwalét személyesíthetik meg, 15 évvel az AC4 története után játszódik majd, és Európában február 19-én kerül kiadásra a PlayStation 3 és PlayStation 4 konzolokra, majd február 25-én PC-re is, világszerte. Az Xbox 360 és Xbox One platformokra érkező változatokról egyelőre nem esett szó.

Az ár egyelőre ismeretlen, mindenesetre a DLC 10 dollárt kóstált azok számára, akik birtokolták az alapjátékot.

13.
13.
Szelenas
#11: azért mert eddig csak a season passban lehetett megvenni 20ért, most meg közlik, hogy lesz simán 10ért is
12.
12.
elvan a gyerek ha jatszik
Ez szép gesztus, hogy külön álló játék lesz. Na de mi van a tartalommal? Van-e elég tartalom benne? Mert ugye DLC-ként indult, tehát csak kiegészítette volna az alapsztorit. Most lett belőle külön álló játék, de azt meg nem tudjuk biztosra, hogy vajon azért, mert annyira kibővítették a tartalmat, hogy külön is megállja a helyét, vagy azért, mert több pénzt akarnak kaszálni így?
11.
11.
simon 555
#9: Miért lett volna lehúzás?
Továbbra is megkapod a DLC-ket a season pass-hoz, annyi a különbség, hogy ahhoz kell az alapjáték. Míg ehhez nem. A tartalma és valószínűleg az ára is ugyan annyi lessz.
10.
10.
RayErizo
,,Önállóan játszató játékként érkezik a korábbi Assassin's Creed IV: Black Flag DLC, a Freedom Cry, így most akkor is végigjátszhatod, ha az alapjátékot nem vetted meg." Nos én nem vettem meg.
9.
9.
Szelenas
Akkor az a bizonyos Season Pass 20 euróért, amiben ez benne van, csak egy lehúzás volt mi?
8.
8.
Raam989
Szerintem nagy biznisz kiadni külön. Mivel az AC játékokból nincs demó, lehet, hogy nyomott áron megveszi valaki a DLC-t, megtetszik neki és megveszi az eredeti AC4-et utána. Amúgy meg szerintem nem oszt, nem szoroz, hogy most ingame, vagy standalone.
Hogy egy hasonló példát mondjak a fentire, én például a Far Cry: Blood Dragont megjelenéskor azonnal megvettem és baromi jól szórakoztam vele. Ha ez egy FC3 ingame DLC-ként jelenik meg, akkor minden bizonnyal soha az életben nem próbáltam volna ki a BD-t, ugyanis az alap FC3 nem jött be, tehát meg sem vettem.
7.
7.
cannondale
Obama van a hatterben.Erolteti a feka felszabaditó korszakot jatek iparban és Holivudban is. Dzsangó.
6.
6.
headhunter86
#5: Tuti Vétel? Megveszed még egyszer? Vagy nem értem, vagy az alapjáték sztory-jára gondolsz?
5.
5.
RayErizo
Tuti vétel...nagyon bejön a sztori.
4.
4.
headhunter86
Ezt különálló játékként kiadni azért erős. DLC-ként oké.
2.
2.
RetecH
Eddig nem érdekelt ez a DLC, de most már kipróbálom ha külön is kiadják. Érdekel, vajon mi lehet olyan zseniális egy DLC-ben amit megéri külön játékként is kiadni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...