Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain - jövőre?

  • Írta: fojesz
  • 2014. február 9.
  • Megjelenés
Link másolása
Még mindig nem világos, hogy mikor kerül boltokba a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain, sőt a Konami sem nagyon tudja: a kiadó szerint a munkálatoktól függ, de akár 2015 decemberéig is várhatunk.

Továbbra is bizonytalan, hogy mikor kerül boltokba a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain. David Gibson elemző szerint a Konami sem tudja a választ, sőt még csak tippelni sem tud: az üzleti jelentése alapján attól függően, hogy hogyan haladnak a munkálatok, a 2015-ös vagy a 2016-os üzleti év harmadik negyedére is eshet a premier - ez azt jelenti, hogy leghamarabb idén október és december között, legkésőbb pedig 2015 októbere vagy decembere között jelenhet meg a játék.

Kojimáék sosem titkolták, hogy a The Phantom Pain egy masszív projekt, ami rengeteg energiát és időt emészthet fel a részükről, továbbá arról is szó volt korábban, hogy a játék megjelenésével mindenképpen várnának addig, amíg a PS4 nem terjed el eléggé a játékosok otthonaiban. Aligha véletlen, hogy márciusban kapunk egy felvezető epizódot, és bár a Ground Zeroes csak két óra hosszú állítólag, Kojima szerint nem kell aggódni, az újrajátszhatóság és a mellékfeladatok összességében kielégítő játékidőt ígérnek.

7.
7.
simon 555
#5: Nem hinném, hogy 2 év múlva már jönne a PS5:)
És a hír szerint legkésőbb jelenik meg 2 év múlva, nem biztosan. A jelentés szerint még idén év végén is jöhet, semmi akadálya. De szerintem a 2015 eleje valószínűbb.
5.
5.
Dízel
akkor mar ez sem lesz next gen. mit akarnak ezek. mire kijön mar lassan jön a ps5 :D
4.
4.
Még szerencse hogy nem szeretem,most Qrva ideges lennék :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...