Daylight - megvan a pontos dátum

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 21.
  • Megjelenés
Link másolása
Miután az IGN előzetese pár napja megszellőztette a Daylight megjelenését, a kiadó jóvoltából most már napra pontos dátummal szolgálhatunk. A Zombie Studios horrorjátéka ráadásul egy remek PS4-es funkcióval érkezik.

A világ első Unreal Engine 4-et használó alkotása, a Daylight április 8-án landol a boltok polcain, ára 14,99 euró lesz. Most számos apróságot megtudhatunk a Zombie Studios horrorjátékáról, szóval olvassatok figyelmesen!

Mind a PS4-es, mind a PC-s verzió teljes 3D-támogatással érkezik, egészen pontosan RealD 3D-ben élvezhetjük a címet megfelelő képmegjelenítő birtokában, nem is beszélve az Oculus Rift-támogatásról, szóval a maximális térhatás lehetőségét abszolválták a srácok.

Ráadásul ha PS4-en streameljük a Daylightot a Twitchen keresztül (PC-n is működik), akkor a kommentelők trollkodhatnak a játékossal, ha különféle szavakat írnak be a látottakhoz. Ha például begépelik azt, hogy "Meow", akkor egy hirtelen egy macska nyávog fel a játékban, a frászt hozva ezzel a közvetítő emberkére. A kommentek persze időlimithez kötöttek, így a nézők nem tudják telespamelni a játékunkat. A használható szavak listája még nem ismert, mindenkinek magának kell kísérleteznie.


Két új területtípust erősítettek meg a fejlesztők, most már biztos, hogy egy kísérteties erdőben és egy elhagyatott börtönben is megfordulunk majd.

Fentebb új képeket találsz a Daylightról.

8.
8.
mojohnny
Hmm, érdekesnek ígérkezik, egy jó kis paragamma mindig jöhet. :)
7.
7.
Ez úgy lenne érdekes, ha nem lenne benne ez a térkép.
6.
6.
keiji maeda
az a térkép mindig a jobb kezében lesz végig ?
5.
5.
crytek
Ez a RealD 3D mit tud?

Ha nekem van egy mezei 3D tv-m azzal tudom 3D-be játszani?
3.
3.
ulikedegs
tetszik ez a 3d öötlet :)
2.
2.
Exorcist
Felmerül az emberben egy kérdés. Érdemes az Oculus Rift miatt konzol helyett PC-t venni?
1.
1.
Exorcist
Érdeklődéssel várom. Jó lenne végre borzongani egy kicsit. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...