Mobilokra jön az új Tony Hawk-játék

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 28.
  • Hír
Link másolása
A profi gördeszkás megerősítette, hogy egy mobiljátékhoz adja a nevét, amely még ebben az évben napvilágot lát. Bár azt hittük, hogy egy nagygépes Tony Hawk-címnek örülhetünk, ez is valami.

A Bloombergnek adott interjújában Tony Hawk, a világ legsikeresebb gördeszkása megerősítette, hogy egy mobiljátékon dolgozik az Activisionnel karöltve, amely még 2014 folyamán jelenik meg. A múlt héten Hawk bátyó már elhintette, hogy készül az új Tony Hawk-produktum, ám akkor még nem sejtettük, hogy végül hordozható formátumokra lát napvilágot.

A legenda beismerte, hogy nagyon izgatott, elvégre ebbe az irányba még soha nem indultak el, de tisztában van azzal, hogy egyre több ember játszik mobilokon és tableteken. Egy tavaly októberben keltezett interjúban is azt nyilatkozta, hogy szeretné viszontlátni a sorozatot mobilokon is.

Az Activision hamarosan bővebb információikkal is szolgál az új Tony Hawk-játékról.

11.
11.
Pizza74
Egy kicsit csalódott vagyok. Mobilon próbáltam gördeszkás játékkal játszani (Skateboard Party vagy valami ilyesmi), de nem volt az igazi. Kíváncsi vagyok, de ez a mobilra "költözés" még nem igen sült el jól sajnos, pl a nemrégiben megjelent Colin McRae. (Tudom, sokaknak azért tetszett, engem pont nem fogott meg."
Nem beszélve a gyenge új részekről, meg a botrányos HD remakeről.
#7: Régóta tudjuk, hogy gyökér, hagyd csak. Már az előző TH-s hírnél is alkotott.
10.
10.
gegory
A Tony Hawk 4 játék után csak lefelé ment a sorozat. Az Ungerground 1 és 2 épp hogy elment de semmi változás nem volt a 4hez képest. Olyan mint a COD sorozat. Míg a SKATE és társaik fejlődtek addig TH gamek nagyon leragadtak. Sokan még mindig a THPS2 vagy a 4-el tolják és nem véletlen, hogy ezeket adják ki hordozható eszközökre. A THPS 2 pályák nagyon jól elvannak találva és élvezetesek. Meg van az iskola udvar?!?
4.
4.
elvan a gyerek ha jatszik
Az első és utolsó amivel játszottam, az az volt amelyikben volt olyan kód hogy ha beírtam, akkor deszkázhattam Rozsomákként vagy Darth Maulként. Az elég szórakoztató játék volt, ahhoz képest hogy általában véve nem szeretem a sport játékokat.
3.
3.
WiiRGaming
Az American Wasteland lett a legjobb, amivel találkoztam, remélem ez is hasítani fog.
2.
2.
Simonus18
Óh Tony ... nem baj, remélem kitalálsz valamit PC-re is majdan.
1.
1.
PaulBlake
Ez tök jó ( bár tényleg örültem volna egy PS4-es vagy PC-s játákhoz ) mert én a Tony Hawk-on nőttem fel. A THPS 2 volt a legelső játékom és az utolsó amivel játszottam az meg a Project 8. Szóval komolyan jöhetne valami király !! Na peace
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...