Call of Duty: Ghosts - multis demó a hétvégén

  • Írta: zoenn
  • 2014. március 4.
  • Letöltés
Link másolása
A hétvégén minden érdeklődőt szeretettel vár a Call of Duty: Ghosts többjátékos üzemmódja az Xbox Live-on. Az ingyenes próba három pályából és három kompetitív játékmódból áll, de egy Extinction-fejezetbe is belekóstolhatunk.

Az Activision és az Infinity Ward bejelentette, hogy március 7-től egy ingyenes multiplayer hétvégén vehetnek részt a Call of Duty: Ghosts leendő rajongói Xbox 360-on és Xbox One-on. A Live-on ritkábban rendeznek "kódolatlan" hétvégét, ráadásul nem is a teljes többjátékos üzemmódhoz férhetünk hozzá.

A demóban három pálya kapott helyett, a Strikezone, a Warhawk és Prison Break. három kompetitív játékmód, a Search and Rescue, a Domination és a Team Deathmatch, de a kooperatív mókába, az Extinctionbe is belekóstolhatunk a Point of Contact című fejezet segítségével.

A próba péntektől egészen jövő hét hétfőig tart, s a kiadó megígérte, hogy még ebben a hónapban kipróbálhatjuk az Onslaught DLC-t is az Xbox Live-on.

17.
17.
PrimYaz00
#16: ja csak 3 napja van regisztrálva, akkor várjunk még 1 napot :D
16.
16.
PrimYaz00
#15: again rage like a kid, mehetne az idegbetegre a ban :)
15.
15.
Wolf8732
#13: Figyelj csak kis gyerek menjél vissza a játék katonázni és nyugodjál meg, ez a kíirás gondolom nagy jól tudod miért van ?
és ne ne nethuszárkodjál te kis szar jancsi mert nem áll jól neked,
Kár lenne veled foglalkozni ,10éves taknyokal
nem tudom neked ez mániád hogy beoltogassd a másikat vagy mi ? mert ha igen takarodjál le a netröl ,és tanuljál mert viselkedni te neveletlen kis ribanc ,
de oltogassad csak többit ,legyen benne örömöd én nem sértődök meg ezen, mert tudom mennyi az hasonló ilyen emberke,
mind1 tedd magad tisztába azt takarodjál le a fórumrol nyomoroult kis köcsög :D
14.
14.
Chullent
Én már várom. Igazán hiányoznak a demók pcröl és boxról egyaránt. A demók alapján az ember eltudja dönteni , hogy megvegye vagy ne. A teszteknek már nem nagyon hiszek nagyon befolyásolja a végeredményeket a pénz. A játékosokat pedig a tesztek befolyásolják, mert mostanában divat bizonyos játékokat az egekig magasztalni, másokat a pokolba küldeni mindenféle ész érv nélkül.
13.
13.
PrimYaz00
#12: íme a raging kid, szerintem vedd be tablettáid és próbáld újra :)
12.
12.
Wolf8732
#7: És mi Bf4ben az igényes?, az hogy van neki egy szar kampánya meg egy elnagyolt idéltlen multija? nézd meg Call of Duty Mw3 mulitját és vs Battlefieldnek gameplayet meg mit kell fikázni a Call of Duty Ghostot Mikor nem is játszottál vele ?
és tervezem megvenni Call of Duty Ghostsot
attol hogy van egy öreg grafika motorja Ghostsnak attol nem kellene lefikázni
ja és sztem a kutya nagyon jó ötlet volt én nem bántam hogy benne van a játékba
és az eddigi legjob kampánya van ugyanis most vittem ki
a Bf4-több a bug mint a Bf3ba
China Rising meg bebizonyitta hogy mekkora egy szar az egész főleg hogy
saját történet nem tud ki találni hanem annak a faszopó arab népeknek bassza picsáját ? érdekes kína nagy hatalom és mégse eddig nem basztaták amerika tisztára rá van szállva a hábórura de rémelem kinyírják az összes ilyen amerika fasszopó kutyák :D ennyit Bf4
és igaz hogy Codba is basztassák a ruszkikat de olyan nagy részbe nem mint Bf ennyit erröl
és nem grafikárol itélnem meg a játékot hanem gameplayröl amibe az összes ilyen fost kifikázza cod fognadni merek hogy meg most külön kell elővenni kést külön lekéselni vele az ellenfelet erröl ennyit erröl a szarrol
11.
11.
Dark_Temptation
#8: ahogy mondod. tuti vétel lesz!
10.
10.
norbio
Mult heten Steam most Xboxon utana Ps-n , latom sikere lett :D
8.
8.
atesz89
Titanfall béta jobb volt a BF 4 és a COD Ghost komplett játéknál, ez gáz mert 1 demoról beszélünk. DEMOban jobbat tudtak csinálni mint ők 1 komplett játékban.
2.
2.
Dark_Temptation
ez a játék úgy szar ahogy van :) low grafikán fut 60 fps-el fullon meg akad mint a kurva isten grafika meg sehol a játéknak. a bf4 fut 120-al mediumon. steam hétvégén kipróbáltam és már daráltam mindenkit elsőre. szánom a sok vakondot aki megveszi és évről évre átverik.
1.
1.
ribizly
Ha olyan lesz ez a "demo", mint PC-n, akkor már előre sajnálok minden kedves játékost...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...