FFXIV: A Realm Reborn - éles a PS4-es béta

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 5.
  • Korai verzió
Link másolása
Elindult a PS4-es Final Fantasy XIV: A Realm Reborn második bétafázisa, így a hétvégén minden érdeklődő letöltheti az aktuális klienst a PS Store-ból, és hétfőig nyomulhat az MMORPG-vel.

Hiába jelent meg a The Elder Scrolls Online, ez a PS4-eseket nem vigasztalja - nekik júniusig kell várniuk az alkotásra. Ám a hétvégén ők sem maradnak MMORPG nélkül, köszönhetően a Square Enixnek, elstartolt ugyanis a Final Fantasy XIV: A Realm Reborn PlayStation 4-es bétatesztjének második fázisa. A próbalehetőség nyílt, így bárki számára hozzáférhető.

Kezdésnek irány a PS Store, ahonnan le kell töltenünk a Final Fantasy XIV: A Realm Reborn bétakliensét, ami utána automatikusan feltelepül. Indítsuk el a játékot, jelentkezzünk be vagy regisztráljunk egy Square Enix-fiókot. Utána indulhat a kaland, ami egészen április 7-ig tart. Minden egyéb információt ezen az oldalon találsz.

A Final Fantasy XIV: A Realm Reborn április 14-én jelenik meg PS4-re.

3.
3.
simon 555
Ezt most kihagyom a Metal Gear Solid pótlás végett, de az első fázisban ott voltam. Nagyon bejön, szerintem be is fizetek majd rá, de előbb még megvárom a TESO PS4-es bétát. 2 MMO-ra lehetetlen időt szakítani, szóval valahogy el kell dönteni melyik legyen:)
2.
2.
PaulBlake
Én már játszottam az első fázissal!
Nagyon jó, sőt király!! De egy baja van, hogy havidíjas :/ Én maradok a legkirályabb MMO-nal, a GUILD WARS 2 -nél !!!
Az úgy megfogott mint még soha semmi MMO.
Nemhiába mondják hogy ha kipróbálod a GW2-t akkor más MMO-ra nem is nézel rá! De persze ez csak az én véleményem!! Peace ☼
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...