Júniusban rajtol az első Xbox-sorozat

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 7.
  • Hír
Link másolása
Jó ideje elrajtolt már az Xbox One, a nagy csinnadrattával beharangozott tévés tartalmakból viszont még nem lett semmi - és a tévés tartalmak alatt a Microsoft saját gyártású sorozatait értem.

Pedig ezekből van egy csomó, a Bloomberg jelentése szerint az Xbox Entertainment Studios több mint egy tucat saját sorozaton dolgozik, ezek Xbox One-on és Xbox 360-on is követhetők lesznek. Az első egyébként az Every Street United címet viseli, júniusban rajtol, és egy, az utcai fociról szóló valóság show lesz.


Ezen kívül készül még valami Sarah Silverman közreműködésével, egy sorozat a Michael Cera-féle JASH-sel, egy stop-motion show a Seth Greenhez tartozó Stoopid Buddy Stoodiosszal, és lesz közvetítés a júliusi Bonnaroo fesztiválról is. Az Xbox Entertainment Studios a brit Channel 4-ral éppen ma jelentette be továbbá, hogy 2015-ben Humans címmel sorozatot indítanak a svéd sci-fi dráma, a Real Humans alapján, ami humanoid robotrabszolgákról szól.

Az Xbox Entertainmentet vezető Nancy Tellem azt mondta, hogy a sorozatok túlnyomórészt az Xbox elsődleges közönségét, a 18-34 éves férfiakat célozzák, és csak olyan produkciók készülhetnek, amik rendelkeznek interaktív elemekkel, tehát amikhez a konzol előtt ülők is tudnak csatlakozni a gépükön vagy a mobiljukon keresztül.

Az Every Street Unitedban például minijátékokat lehet játszani, amikkel extra jeleneteket oldhatunk fel, a Humans pedig a főszereplők sorozaton kívüli életébe enged majd betekintést. Tellem szerint egyébként üzleti modelljük még nincs, de az Every Street United biztosan ingyenes lesz.

A Halo-sorozatról sajnos nem tudtunk meg semmi újat, Tellem viszont láthatóan nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy más játékokhoz is hozzányúljanak: mint mondta, mikor a Microsofthoz érkezett, megdöbbenten látta, mennyi érdekes címe van a cégnek, kiemelte a Fable-t, az Age of Empirest, a Gears of Wart és a Forzát is.

5.
5.
Ra1D3n
#1: Remélem hamarosan eltávolítanak az oldalról ismét. Nincs bajom az értelmes emberekkel, de te az értelmestől kurva messze vagy. Ilyen és ehhez hasonló véleményeket egy utolsó utáni retardált is eltud mormolni, szóval kérlek ne itt rontsd a levegőt.

OFF vége

Érdekelne, hogy mikor lesz már végre valami fejlemény a Halo sorozatot illetően, mert talán az érdekel a legjobban. Amiket felsoroltak, azok egy picit sem mozgatnak meg, de azért vetek rájuk egy pillantást. A Sarah Silverman féle műsort példának okáért elképzelni nem tudom, hogy jó legyen. Egy huszadrangú nulla színész, aki humorban utazik, humor nélkül. Előbb kérnék fejlövést, mint tőle bármit...
4.
4.
kopic
Pedig jó lett volna hallani valami új infót a Halo sorozatról.:/ Meg azért egy Fable sorozatra is kíváncsi lennék !
3.
3.
frenkyboyhun
#1: Bő válasz mindenesetre .... sokkal gyarapítottad végülis a tudásunkat . És kíváncsi is lennék a véleményedre tényleg ha nem mindig mindenre kíváncsinlennél vagy éppen várnád vagy egyetértenél a cikkel két szóban minden áldott nap .
2.
2.
KeXxX
#1: Igen, és mit? Eltudod mondani azt, hogy miről szólt a cikk?
1.
1.
Cristiano
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...