Heroes of the Storm - Kerrigan akcióban

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 12.
  • Videó
Link másolása
Friss előzetest kapott a Blizzard Entertainment MOBA-ja, melyben a StarCraft-sorozat szexi hősnője, Kerrigan kapta a főszerepet. Bizony, a zergek királynőjét is irányíthatjuk a Heroes of the Stormban.

A Blizzard sem hagyja kiaknázatlanul a MOBA-őrületet, hamarosan előáll saját alkotásával Heroes of the Storm néven, ami jó kezdet lehet a műfajjal ismerkedők számára is. A vadonatúj trailer a StarCraftból ismerős Kerriganre hegyeződik ki.

A játék jelenleg alfastátuszban leledzik, hamarosan az európai játékosok is kipróbálhatják.

13.
13.
Elyas
Tudom de a kérdés az volt hogy foglalkoznak e mással... Igen ezekkel a játékokkal foglalkoznak
12.
12.
princeps27
#10: Eddig bejött nekik, meg ha továbbra is jó minőségű játékokat akarnak kiadni akkor másra nincs idejük.

#11: a Hos és a heartstone is abban a 3 világban játszódik
11.
11.
Elyas
Hát a Titan, akkor itt van még a Hos meg most a Hearthstone. De jah ezenkívül nagyon mással nem is kell foglalkozniuk. Vhol olvastam hogy a Wow megjelenése óta a belőle befolyt pénz meghaladta jópár ország együttes költségvetését.
10.
10.
Raam989
Most így elgondolkoztam, hogy a Blizzard tulajdonképpen miből él? Konkrétan csak Starcraft és Warcraft játékokat csinál, meg mostanság ugye elővették a Diablót is. Ezen a három játékon kívül foglalkoznak valami mással?
9.
9.
Elyas
Hát így már egyet tudok veled érteni, szerintem ha valaha kijön a Titan akkor az egy 4 univerzum lesz.
8.
8.
Teuton
#7: Ki mondta hogy le kell mondani róluk? Én biztos nem. Sőt, használják vígan a három meglévőt, de ettől függetlenül kell már az a vérfrissítés a Blizznek, mert így lassan kifullad az egész. Plusz, lehet felváltva is fejleszteni azokat a kiegészítőket és folytatásokat, SC2 "hamarosan" úgyis lezárul, utána pl. pont nekieshetnének egy negyedik univerzumot alkotni, SC3 meg készül egy újabb 10 év múlva.

A kinézete majd elválik, nekem ez egy előzetes vélemény a pár másodperc alatt látott gyerekesen élénk színekből.
"StarCraft II stílusa lesz inkább mivel az a motor van alatta" Egyelőre a motornak kisebb hatása van a stílusra mint a dizájnereknek. Alice in Wonderland, a Gears of War és a Borderlands alatt is UE3 fut.
7.
7.
Elyas
Hát barátom... Neked sincs üzleti érzéked. Van 3 kurva nagy univerzum több tucat könyvel, és a játékaikat bármikor elő lehet venni ( én manapság is Warcraft III azok) most te komolyan lemondanál 3 ilyen univerzumról csak azért hogy 4 játék helyett (amik mindig rekordokat döntenek) 5 höz kelljen folytatást csinálni? Szerinted ez ésszerű? A Blizzard az a csapat akik mindig a maximumra törekszenek.

A grafikáról annyit hogy sok Blizzard játéknak ilyen a grafja és ez legalább 10-15 éve a Blizzard játékok egyik fő jellemzője. Én szeretem a Lolt de hogy itt nem a Blizzard koppintott (ha megtette ezt bárki egyáltalán) az hétszentség.
6.
6.
Lorthirash
#5: Miért állnának elő mással?
Van 3 jól kidolgozott univerzum felesleges egyenlőre.
"LoL-ra hajazó rajzfilmes stílusa lesz" ez hülyeség StarCraft II stílusa lesz inkább mivel az a motor van alatta...
5.
5.
Teuton
Azért elég sajnálatos hogy az 1998-as StarCraft óta nem voltak képesek egyetlen új játékvilággal se előállni. legalább ennek az új mobának alkottak volna valami frisset.
Ami még elszomorítóbb hogy a képek alapján ennek is (és a nemrég bemutatott Dawngate-nek is) a LoL-ra hajazó rajzfilmes stílusa lesz.
4.
4.
SLi
#3: elég más a kettő, ez sokkal inkább a fun irányába megy el, nem annyira kompetitív és durva a légkör, legalábbis idáig
3.
3.
Elyas
Ettől a lol még nem fog eltűnni max kicsit megcsappan a létszám, én lolozok és ezt is ki fogom próbálni a Blizzardban még nem csalódtam
2.
2.
norbio
Nagyon jo lesz, vegre LOL torles lesz akkor, az mar ugy is uncsi. Sz*rok az uj karakterek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...