Fontos üzenete van a Watch Dogs-csúszásnak

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 15.
  • Hír
Link másolása
A The Division fejlesztői szerint fontos üzenete van a Watch Dogs-csúszásnak, hiszen az, hogy a Ubisoft óriási veszteségek árán is bevállalta a késést, arra utal, hogy a minőség a legfontosabb neki.

A The Divisiont fejlesztő Massive Entertainment szerint rendkívül fontos üzenete volt a Ubisoft azon döntésének, amivel hónapokkal eltolta a Watch Dogs megjelenését, a csapat fejese, David Polfeldt erről az Examinernek beszélt: "Fejlesztőstúdióként borzasztóan fontos nekünk, hogy tudjuk, a tulajdonosunk és a kiadónk kész bevállalni egy ekkora csapást, márpedig ez hatalmas volt."

"Ha jól tudom, 25 százalékot estek a bejelentés napján a részvényeik. Rengeteg bátorság kell egy ilyen nap átéléséhez, és még így is azt gondolom, hogy jó döntés volt. Szóval nekünk fejlesztőknek ez egy fontos üzenet, hogy a menedzsment végső soron mindig támogat minket a céljainkban, abban, hogy a játékunk a legjobb lehessen... Ha dönteni kell az idő és a minőség között, a minőség győz majd."

A Ubisoft minőségbeli okokra hivatkozva tolta el a Watch Dogs megjelenését, de a partvonalról többen inkább üzleti döntést emlegetnek. A fenti nyilatkozat ugyan tekinthető PR-dumának, az viszont biztos, hogy a kiadó óriási pénzkiesést vállalt be a csúszásért.

A The Division egyébként hasonló cipőben járhat: bár a Ubisoft még mindig 2014-re datálja a játékot, egyes források szerint annyi munka van még vele, hogy az idei megjelenés gyakorlatilag kizárt.

50.
50.
Ghost26Dave
Ú oltás szagot érzek....
46.
46.
Ghost26Dave
Most ezt mért mondod,hisz igaza van.
45.
45.
xboxlaci
#43: 1. Miért káromkodsz?
2. Nem kell előrendelni! Megjelenés napján rogyásig lesz a net gameplay videóval.
3. Még szép , hogy next-gen videókat nyomatnak , reklámozni kell a gépeket!
43.
43.
adam6751
Jó lenne tudni hogy hogyan is néz ki last-gen-en mert b@sszák meg, nem mindegy kiperkálok 13-at egy szarért vagy egész tűrhető lesz...Adjanak már ki egy öt perces gameplayt a PS3-as változatból hogy tudjam mi a faszt rendelek elő...elnézést a kifejezésért...
41.
41.
trion96
#36: Alázás szó kicsit erôs azért :D
40.
40.
trion96
#39: Mindenki tudja, hogy május végén jön. Csak most magyarázzák a késés okát. :)
39.
39.
Morandor
Sziasztok én utána néztem és nem most késik a játék hanem ez tavalyi hír
Szóval elméletben továbbra is várhatjuk május végét...
38.
38.
xboxlaci
A pc grafikával nem tud lépést tartani a konzol, ez nem kérdés! Az viszont kérdés, hogy ki tudja magfizetni.
34.
34.
PrimYaz00
#25: majd ha a modik idővel megtanulják kezelni indulataikat, akkor eltudod olvasni :) amúgy mindenhatót minősítettem, de a moderátor, érzelmi szintje...
33.
33.
PrimYaz00
#23: akkor most vegyél elő 1 tükröt és nézz bele jó mélyen :)
32.
32.
JackBauer
#24: Szerintem is. Anno a Harry Potter 6. részét 1 évvel elcsúsztatták, mert a Sötét Lovag már elég bevételtt jelentett a Warnernek 2008-ban. Persze ettől függetlenül biztos csiszoltak a játékon.
30.
30.
markoci555
már amikor először volt hír a gamekapocson a csúszásról, akkor láttam kommentet, hogy csak üzleti okokból csúsztatják, és szerintem azoknak van igazuk akik ezt gondolják, mert már rég kész van
29.
29.
KeXxX
#26: nekünk meg az bajunk hogy te még it vagy ennyi baj
27.
27.
Ghost26Dave
Én már nagyon várom:D
26.
26.
Cristiano
hát nekem 1 bajom van hogy grafika nem olyan mint 2012 E3 ennyi baj
25.
25.
névtelenség
xboxlaci: Általában ez egy-két napos dolog szokott lenni, utána a modik razziát tartanak és kiszórják a degeneráltakat. Az utóbbi 4 napban viszont olyan utálat és beszólás hullám volt tapasztalható a hírek és a blogok között, hogy gyakorlatilag egyik alatt sem tudtam végigolvasni a kommenteket hányinger nélkül.

Prim: Nem tudom mit írtál, de bármi is (és tényleg) legyen szívesen fogadom privátban, ha már egyszer vesződtél vele.

Mindenható: Gratulálok. Neked és szüleidnek is.
24.
24.
guitarlord
Kicsit nehezen tudom elképzelni, hogy tényleg a minőség volt a legfontosabb....Inkább arra tippelnék, hogy nem akarták az AC IV elől házon belül elvenni a vásárlókat. Nincs ezzel semmi gond, én sem csinálnám másképp, ezt hívják profit maximalizálásnak....

Mondjuk legalább abban jó a Ubisoft, hogy egész konzisztens a PR....Ez egybecseng azzal, hogy "túl korán mutatták be" a Watch Dogs-ot....Ettől függetlenül persze lehet igaz, de én speciel nehezen tudom elképzelni, az igazság pedig úgyis rejtve marad Előlünk....
23.
23.
xboxlaci
Komolyan mondom , ilyen degenerált embereket mint itt vannak! (tisztelet a kivételnek)
Minden hírhez van 10-20 értelmes komment, utána meg beindul az anyázás meg a trollkodás és egymás szidása. Cseréljetek skype vagy mail címet és ott rakjátok egymásnak a menő szöveget, mert ez nem az a hely ahol ennek helye van. !!!Gusztustalanok vagytok!!!
22.
22.
BloodyDeath
21.
21.
aordog
A de az nincs ott, mert tuti, hogy nem!
20.
20.
aordog
kimoderált üzenet
19.
19.
PrimYaz00
14.
14.
aordog
Igen, fontos a grafika, de a búgmentes élvezetes gameplay számomra azért fontosabb.
Szerintem ennek a sikere már most borítékolható.
Azért azt megemlítem, hogy generációváltás idején egy ilyen kaliberű anyag mindenképpen pozitív lépés volt az Ubi- tól. Kivánom, hogy legyen sikeres. Ez nekik is jó és a GTA frencsájznak is!
13.
13.
Bisco
Ne kezdjétek el újra ezt a vitát pls. Rohadt unalmas már..
6.
6.
pikszel
Ez egy nagyon megható lépés volt az Ubisofttól.
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSWZ0ZTlRMvlCnbXovg-hdE3UXZgKQFg5Rg4T4KvXjRgEYpn0n1Xd1hRPaZbQ
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...