Batman: Arkham Origins - megjelent az új DLC

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 22.
  • Letöltés
Link másolása
A Batman: Arkham Origins – Cold, Cold Heart DLC már elérhető a Steamen, az Xbox Live-on és a PSN-en. A Warner Bros. egy launch trailert is lehozott a kiegészítőhöz, nagykabát, kötött sapka ajánlott hozzá.

Batman eredettörténetének Mr. Freeze-es szakaszát játszhatjuk végig a Cold, Cold Heart DLC-ben. Az őrült figura természetesen meg akarja fagyasztani Gotham City-t, ám ehhez hősünknek is lesz egy-két szava. Ehhez egy vadonatúj, fagyálló öltözet dukál.

A bővítmény már elérhető a Steamen, az Xbox Live-on és a PSN-en.

12.
12.
drat576
#11: Szerintem ezt mindenki tudja, csak ezt a melegítő páncélt meg lehetett volna csinálni egy pár számmal kisebb kivitelben is.
11.
11.
BigBen6500
Ha lenne eszetek tudnátok hogy azért KELL Batmannek ezt a ruhát viselnie mert hideg van. Szükséges melegen tartania magát
10.
10.
Drazhar
#8: Mert ez a b-csapat aki ezt hegesztette szerinted nem úgy csinál mindent ahogy a Warner fütyül nekik mi? Hagyjuk már ezt az "új csapatozást" meg a szidásukat - esélyük se volt önállót alkotni, a kiadó házon belül kiosztotta nekik, hogy csináljanak addig is egy részt amíg a Rocksteady hegeszti a nextgent.

Egyébként az új Batman animációs rajzfilm is egy fos, (ráadásul egy mexikói a hangja) mégis van. Akkor már inkább ilyen páncélok legyenek - még ha abban valóban egyet is értek, hogy ez nem épp megszokott Batmantől, nekem tetszik.
9.
9.
drat576
Maga a páncél tényleg túl masszív , de nekem tetszik hogy a tökfödő teljesen zárt :)
8.
8.
neilszab
Nem arról van szó, hogy nem fasza, vagy nem cool... csak hogy ez már nem a Batman. Ez csak egy újabb ékes példa arra, hogy az új fejlesztőcsapat nem értette meg az alapművet, nem tudják hitelesen hozni Batman világát és hogy nem tudnak már semmi értelmeset kitalálni, hogy eladják a DLC-jüket. Ez az idétlen robotzsaru maskara nem más, mint a szegénységi bizonyítványuk.
7.
7.
Hulk86
#2: Ebben igazad van mármint a Robotzsarus megoldásban........
De ha jobban megnézed az évek alatt is mekkorát változott a "Bőregér" a mozikban IS egyre robotosabb és futurisztikusabb...... A Batman erről szól van pénze a kis Wayne ivadéknak a technológiára :D
6.
6.
Ghost26Dave
Ezt megint úgy mondjátok,mintha már kipróbáltátok volna.Adjatok egy esélyt neki.
4.
4.
Ragnarox007
#2: Szerintem is ritka szar, mint ahogyan maga az Origins is... Számomra a széria szégyene.
3.
3.
Ghost26Dave
Azért nem.
2.
2.
neilszab
Jah, ha mondjuk a Robotzsaruval akarnánk játszani és nem a Batman-nel...

Ez az egész concept úgy röhejes ahogy van... bádogembert csináltak a bőregérből.
1.
1.
drat576
Ez a teljesen fedett fejes nagyon jól néz ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...