Warside - oldalnézetes sci-fi shooter, jöhet?

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Erősen hiánypótló alkotás landolt a minap a Steam Greenlighton, a Kraken Games 2D-s játékmenettel és RPG-elemekkel megtámogatott sci-fi shootere számít a bizalmatokra.

A Warside egy oldalnézetes sci-fi shooter az orosz Kraken Games jóvoltából. A multiplayerre kihegyezett alkotást hamisítatlan 2D-s játékmenettel vértezték fel és a szerepjátékos elemek sem hiányozhatnak belőle. A játékosok kis osztagokba verődhetnek, és az erőforrásokért harcolhatnak szerte a galaxisban.


Többféle kaszt, testreszabási lehetőség, specializációk, páncélok, valamint több száz fegyver áll a rendelkezésünkre a rohamkarabélyoktól kezdve egészen a rakétavetőkig. Az aranykorban számtalan hasonló játékot kaptunk, így nagyon örülünk a Kraken játékának.

A Warside-ra a Steam Greenlighton szavazhattok.

6.
6.
sajttaller
Csak azt áruljátok el nekem, hogy ebben mi az erősen hiánypótló? :) több ezer ilyen játék van a neten, max az RPG elem dob valamit rajta, de azért ilyen is volt már... :D
5.
5.
kredencferenc
Egy új Contra-t csinálhatnának már ami mondjuk az 1-2 vagy a Contra Forces-re hajaz. A Hard Corps meg a Spirits is nagyon jó volt de az csak mazochistáknak való. :) A Shattered Soldier-t meg elcseszték. De ha már így platformer akkor Blade Kitten!
4.
4.
Pharaoh
2#: Nekem kellemetlen, de én nem is gondoltam a retro stuff-okra, nekem az általam említett címek (és egyébként is csak a single sztorik) jönnek be, mint platformerek!
3.
3.
Cristiano
2.
2.
Gorrister
#1: "viszont multi/coop, nem kéne ebbe sem, mert nem illik a platformer shooter-ekhez"

Erre csak annyit mondok, hogy Jazz Jackrabbit!
1.
1.
Pharaoh
Szorosan a stílushoz kapcsolódva a Shadow Complex-et tudom ajánlani a közelmúltból, nem szorosan pedig a Deadlight-ot, és a Mark of the Ninja is jópofa! (Szvsz viszont multi/coop, nem kéne ebbe sem, mert nem illik a platformer shooter-ekhez, MAXIMUM a The Cave vagy az Escape Plan féle gammákhoz!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...