A Story About My Uncle - bácsikánk nyomában

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A Gone North Games belső nézetes platformjátéka május végén landol a Steamen, az A Story About My Uncle-ben elveszett bácsikánk után kutatunk egy különös világban, legfőbb eszközünk a kivethető horgunk.

A kalandelemekkel megspékelt belső nézetű platformjáték főhőse egy fiú, aki elhatározza, hogy megkeresi eltűnt nagybátyját. Ehhez a bácsikájának furcsa találmányai lesznek a segítségére, például egy olyan kesztyű, amely egy horgot vet ki magából, így a nehezen elérhető helyeket is elérheti, nagyokat ugorhat és lengedezhet a platformok közt. Az A Story About My Uncle-ben elképesztő sebességre és szabadságra teszünk szert. 


A Gone North Games alkotása május 28-án landol a Steamen, a felfedezésre és a fejtörőkre épül, azaz teljes egészében erőszakmentes. A játék során gyönyörű tájakat járhatunk be, megfordulunk jégbarlangokban, elveszett civilizációk földjén és más misztikus helyszíneken. A platformelemek mellett a narratívára is rágyúrtak a fejlesztők, az utunk során fantasztikus lényekkel találkozunk, akik egyedi háttértörténettel rendelkeznek és a mi sorsunkat is befolyásolják.

De vajon miért ment el Fred bácsi olyan hirtelen? Vélhetőleg a sztori végén ez is kiderül.

8.
8.
giga321
Annyira nem fogott meg. Ha tényleg csak ennyit kell benne csinálni akkor elég hamar megunom. Mondjuk a Mirror's Edgeben is csak futni kellett. Mondjuk ott volt egy nagyon erős hangulat ami engem elég durván beszippantott. Ez itt nincs meg. e a látvány és a környezet tetszik és a fejtörőkben mindig jó voltam lehet megér egy fappot.
7.
7.
EnderKnight
Ez valami gyönyörű és most nem a grafikára értem hanem a világra és milyen király lehet lebegő sziklákon parkourozni.
6.
6.
Cristiano
5.
5.
Yanez
Mirror's Edge in the Future. :D
4.
4.
Ecneb
Pókemberes átlengések, uncle a hangsúly :D
Tetszik!
3.
3.
Claymen
Kváncsian várom.

#1
+
2.
2.
DarkLord
Ez érdekel, a zene pedig tök jó a látvány világhoz, nagyon el lett találva ez a trailer.
1.
1.
izolee69
Nagyon hangulatos kis trailer, engem beszippantott. :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...