Minden, amit tudnod kell a Murderedről

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 22.
  • Videó
Link másolása
Kevesebb, mint két hét van hátra a Murdered: Soul Suspect megjelenéséig, most pedig befutott a túlvilági detektívjáték minden részletre kiterjedő előzetese. Közel hat percen át mozog a borongós hangulatú alkotás.

Ronant hiába gyilkolták meg, van egy befejezetlen ügye. Minden áron kézre akarja keríteni a tetteseket. A fő történet mellett számos mellékküldetést is teljesíthetünk annak érdekében, hogy a segítsünk nyugalmat találni az elveszett lelkeknek.

Ha mélyebben bele akarsz merülni a Murdered sztorijába és a játékmenetébe, akkor a következő trailert neked találták ki:


Az Airtight Games játéka június 3-án landol a boltokban PC-n, Xbox 360-on, Xbox One-on, PS3-on és PS4-en.

7.
7.
Tyler89
Egyre biztosabb, hogy első napos vétel lesz, mert megjelenés után nem akarok semmi spoilerbe futni. Eddig az ilyen nyomozós játékok kimaradtak, de ennek valami hihetetlen jó a képi világa. A sztori sem egy lerágott csont. Minden megvan, hogy epic játék legyen!
6.
6.
ulikedegs
para, nekem túl darkos, de biztos baromi jó lesz
5.
5.
hedzsooo
Nem lesz ez rossz, csak a Wolfi, meg a Watch Dogs mellett nem valószínű, h 1 darabig lesz rá időm, de majd vmikor lehet bepótolom, ha sok jót hallok róla majd a megjelenés után. :)
4.
4.
sebtapasz
3.
3.
Cristiano
alig várom biztos jó lesz
2.
2.
KeXxX
Kíváncsi vagyok rá, majd meglátjuk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...