The Elder Scrolls Online - mi jöhet még?

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 23.
  • Hír
Link másolása
Az IGN leült picit beszélgetni a The Elder Scrolls Online kreatív direktorával, aki elmondta: nem garantálják, de remélik, hogy még idén megjelenhetnek a konzolos változatok, illetve a leginkább várt fícsörökről is ejtett pár szót.

Mint tudjátok, a The Elder Scrolls Online rajtja fél évet késik PS4-en és Xbox One-on, ami elméletben azt jelenti ugyan, hogy az MMO még idén elrajtol konzolokon, viszont Paul Sage kreatív direktor szerint "hülyeség lenne" ezt bizonygatniuk. Az IGN-nek adott interjújában azt mondta, alapvetően az a céljuk, hogy még 2014-ben kiadhassák a konzolos változatokat, viszont nem tudják garantálni, hogy nem fog átcsúszni a premier 2015-re.


Sage néhány várt fícsörről is szót ejtett. Mint korábban lehetett hallani, az MMO-ba a Thieves Guild és a Dark Brotherhood is bekerül majd, illetve a Justice System bevezetésére is lehet számítani - Sage szerint az utóbbival kezdenek, hiszen értelemszerűen a két új céh komolyan támaszkodna erre a rendszerre. Mindezek ellenére ezeknek a beépítése még odébb van: Sage azt mondta, "az első négy update" valószínűleg nem ezekről fog szólni, először a képességrendszert és a questeket szeretnék tökéletesre kalapálni.

Háza viszont egy jó darabig nem lehet majd a játékosoknak, Sage szerint egyelőre nincsenek konkrét terveik ezzel, de ha beépítik a játékba ezt az adalékot, az valószínűleg a cím első vagy második születésnapja apropóján történhet meg.

15.
15.
Extol
Saját ház frankó lenne.
14.
14.
goblinfing
#11: Archeage az ami jó lesz.
12.
12.
Ecneb
#11: Rift-el játszottam 3 hónapig, de amikor 5 méterenként kapsz egy mellékküldetést és semmi új nincsen benne, rájöttem, hogy a játék első pár órája volt csak élvezetes.
F2P rendszerrel meg egyet értek, remélem nem lesz az! Nem hiányoznak a kicsik!
11.
11.
Hab
#7: Remélem nem, azzal együtt jár a színvonal csökkenés, a trollok hadáról nem is beszélve. Eddig egyik eredetileg F2P játék se tudott meggyőzni. SWTOR jó kis játék, de csak is előfizetve éri meg.
Aion, Rift, Tera számomra mind hulladék (bocsánat ha valakit érzékenyen érint a véleményem.)
10.
10.
Cristiano
9.
9.
Ecneb
#8: Akkor mondhatni, hogy valamit valamiért. Ritka az olyan játék, ahol a haláloknak különálló animációi vannak, örülök a hírnek!
8.
8.
PiszkosFred
#3: "szomorúan hallom, hogy killcam nincs benne"

Online jellege miatt nehéz az ilyen bullet time cucc megvalósítása, főleg PVP-ben vagy tömeges PVE harcban. Helyette bekerült egy olyan rendszer, hogy az adott mob random időközönként speciális effektek kíséretében hal meg - annak függvényében, hogy milyen fegyverrel vagy varázslattal csaptad agyon. Pl vagy elporlad, vagy megfagy és ezer darabra esik szét, vagy lángra lobban és kis hamukupac marad belőle, stb.
7.
7.
goblinfing
4.
4.
Hab
#3: Kindzsal nagyon szépen leírta az előnyeit és hátrányait a játéknak :)
Nekem eddig az a tapasztalatom hogy normális a közösség. Szerencsére az előfizetéses modell elijeszti a trollokat. Daggerfall-ban nagyon segítőkészek az emberek. Múltkor egy vad idegen adott nekem csak úgy 2 soulgemet, mert nekem csak 1 volt. Tudom hogy nem nagy dolog, de nem jellemző más játékokban az adakozás :) Ha esetleg érdekel egy nemzetközi Daggerfall Covenant-os guild, akkor szólj.
1.
1.
Ecneb
Skyrimet most fogom befejezni (újra), szóval meghozta a kedvem, hogy én is csatlakozzak TESO-ra, viszont kérdezném attól, aki már játszik vele, hogy a kill-cam ebben is megtalálható? Skyrimben imádok úgy gyilkolni, örülnék, ha TESO-ban is lenne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...