A CS alkotója szerint készül a Half-Life 3

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 23.
  • Hír
Link másolása
A Counter-Strike alkotója, Minh Le szerint már javában készül a Half-Life 3 és a Left 4 Dead 3, bár az úriember nem sokat látott a játékból eddig néhány koncepciós rajzon kívül. Hogy mikor jönnek, azt még nem tudni.

A Valve már a Half-Life 3-on és a Left 4 Dead 3-on dolgozik, legalábbis a Counter-Strike alkotója, Minh Le szerint. Az úriember szoros kapcsolatot ápol Gabe Newellékkel, olyannyira, hogy bele is nézhetett a folytatásokba.

Minh Le-vel a Twitchen készítettek interjút, ahol Gordon Freeman várva-várt új kalandjáról kérdezték. A fejlesztő bevallotta, hogy nem beszélhet túl sokat a Half-Life 3-ról, látott pár koncepciós rajzot, de ez nem olyan nagy hír. Mindenki tudja, hogy a Valve előbb-utóbb előáll a játékkal. 

A Left 4 Dead 3-at már mozgás közben is megcsodálhatta Minh Le, a zombis cím "remekül néz ki", és nagyszerű kooperatív játék születik belőle valamikor a jövőben.

A kérdés csupán az, hogy a fejlesztők mikor hajlandóak megnyitni az infócsapot. Talán az idei E3-on? Köszi, kopic!

26.
26.
LtK
#17
Hat baratom azt varhatod :,D
25.
25.
Wackor
#14: ILLUMINATI!!!44!!4
24.
24.
Juha
Az a baj, hogy oltári nagyot kellene durrantani a HL3-al, hogy hitelesek maradjanak. Ha sok újítást tesznek bele, akkor a régi fanok fognak sírni, hogy ez nem HL, ha "csak folytatást" készítenek, akkor meg jönne a "rókabör és a nagynévvelmindentellehetadni" esete Tóth Marival.
Ez idövel egyre kínosabb lesz, ezért nem lepödnék meg, ha egy reboot/remake látna hamarabb napvilágot, mint a HL3.
Persze ezt csak én tenném így, de ne legyen igazam, és jöjjön egy fasza új rész!
23.
23.
Grabowsky30+
Az EP3 miatt nagyon mérges vagyok a Valve-ra, de HL3 inkább később jöjjön, mint egy csak a címével eladott szar legyen! Legyen méltó is a címére! 100% biztos vagyok benne, hogy lesz HL3 valamikor, nagyon nagy érdeklődés követi még a mai napig is, ez egy tuti kasza, csak jól kell megcsinálni, hogy ne rombolja le a nagy elődök hagyatékát! (mint a Duke nukem, és még sorolhatnánk)
21.
21.
randall13
#20: A Valve pont hogy átlagos játékokat csinált csak. Valószínűleg ebben van a sikerük is. Például a CS mitől olyan különleges? Tudsz mozogni, nézelődni és lőni. Még zoom sincs. Kb ugyanezeket már tudta a legelső Wolfeinstein is.
A Valve játékai egyszerűek, letisztultak és csak a lényegre koncentrálnak. Nincsenek telefosva Killstreakekkel meg értelmetlen perkekkel.
20.
20.
Stiw
#16: A Vavle sosem arról volt híres, hogy átlagos gémet ad ki a keze közül. Ott van pl. a TF, CS, Half-Life, Portal, Alien-Swarm, Dota2... (bár az sajnos nem lett annyira ismert mint az előbbiek, de én sokat játszom vele, olyan mint a dead space csak felülről) Mindegyik nagy durranás volt. Igaz, nagy részük modifikációk voltak, de a A Valve atyaúristene meglátta mindben a lehetőséget, és tessék. Szóval biztos lehetsz abban, hogy a HL3 vagy Ep3 (mert ez sem mindegy) nem egy átlagos shooter lesz.
19.
19.
Stiw
#14: Mennyi ideig gondolkoztál ezen a marhaságon? :D
18.
18.
Az lenne a jó,ha csak PC-re jönne ki,ki nem sz.rja le az xboxot.
17.
17.
anarchoid
remelem a hl3 xbox one exkluziv lesz ;) hogy a sok fan a kardjaba doljon ;) (vagy ps4) ha a sony vagy MS meglepne ezt (ontene nekik egy kis dellat) nagyot durranna ;)
16.
16.
Brenor
Ennyi várakozás után remélem egyszer bejelentik, és ha kijön akkor ne egy átlagos shooter legyen.
15.
15.
wolfwarrior
Sokszor mondták már ez a bizonyíték vagy, hogy az a bizonyíték és sok átverés kísérletet is megéltünk és csalódottan de bizakodva reménykedtünk tovább sokat türelmetlenek lettek és feladták másoknak rögeszményévé vált a titok megfejtése.Én csak várok és várok és remélem, hogy meg megélem még a folytatást.
14.
14.
B-Shaggy
MEGVAN!!!!! Valójában most erősítették meg, hogy készül a játék:

Minh Le neve 6 betűből áll. Két játékról beszélt az interjúban, az
6/2=3

A Half Life és a Left 4 Dead is csak négy betűs szavakat tartalmat. 5 darab 4 betűs szó, 5x4 = 20
Az eredeti Half Life 1998-ban jelent meg,
1998+20= 2018 - a játék megjelenési éve.


13.
13.
JBoy
#12: lol ott a pont. xD
12.
12.
Stiw
#11: Ha jobban szétnézel az oldalon, találhatsz párat. :D
11.
11.
JBoy
#10: Két macskát még csak csak szerzek, de a görénnyel gondok lesznek.
10.
10.
Stiw
#9: Szerintem gyorsan mondd el 25x a miatyánkot, és gyónni elmenni sem egy rossz ötlet. Áldozz fel két macskát és egy görényt, és csak ezek után leszel csak tiszta.
9.
9.
JBoy
Hát már le se szarom. Nyugodtan kiadhatják felőle holnap is, nem érdekel.


Na jó de! Bocsáss meg Valve nem úgy gondoltam. Lelkem életem a tiétek kérlek irgalmazzatok!
8.
8.
ATi0021
Szerintem nem volt eddig sem kérdés, hogy lesz Half-Life 3. A kérdés az, hogy mikor. Ugyanis a Valve szerencsére nem követi a tendenciát és nem csak kidobja azt ami 1-2 év alatt összejön, hanem minőségi játékot ad ki a kezéből. A másik, hogy idővel annyira felfejlődött a Steam, hogy abból is megélnek így abszolút nincs okuk elsietni semmit sem.
7.
7.
adriano28
Nem kell aggódni gyerekek, relaxáljatok, és menjetek le edzeni a kondi terembe, majd edzés után meg pihenjetek.. és hipp-hopp a half life 3 a boltok polcain fogja várni a szét edzett tenyereket!
6.
6.
Stiw
#5: Inkább legyél te is optimista majom, mint én.
5.
5.
kirschakos
Azért mert látott pár koncepció rajzot még nem biztos, hogy igaza van és készül. Sőt... tutira nem is foglalkoznak vele... akkor már régen mutattak volna valamit.Azok a rajzok lehettek régiek is, vagy csak egy hirtelen ötletnek a megvalósításai, aminek vagy van köze a játékhoz vagy nincs. Ez nem garancia semmire.
4.
4.
Stiw
Helyes, helyes, várjuk tárt karokkal és nyitott tárcákkal!
3.
3.
Cristiano
2.
2.
Remélem egyiket sem b.sszák el.
1.
1.
strike19
Hoppá!Még a végén megtanul 3-ig számolni a Valve.
Itt a nagy Steam óriás ,csak ömlik megállás nélkül a pénz és lusták kidobni egy Half LIfe 2 ep 3-mat.Már 2008-óta várok rá ,ha jó emlékszem.
Ha lesz Half Life 2 ep3 multi biztosan előhúzzák ezt a kalap vásárlós hülyeséget.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...