Project Beast - még egy kis szivárgás

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 30.
  • Pletyka
Link másolása
Noha egyelőre sem a Sony, sem a From Software nem erősítette meg, hogy közös PS4-es projekten dolgoznának, a játékról folyamatosan szivárognak a látnivalók. Ma húsz másodpercnyi mozgóképet kaptunk belőle.

Május elején kerültek ki az első képek a Project Beastről, ami a pletykák szerint egy, a Sony Japan és a From Software által közösen készített PS4-exkluzív cím lesz. A minap ugyanerről a játékról futott be húsz másodpercnyi mozgókép, ami nem túl jó minőségben, de betekintést enged az anyagba:

Egyelőre egyik fél sem fűzött hivatalos kommentárt a látottakhoz, de nem lenne meglepő ez a felállás, hiszen annak idején a PS3-as Demon's Souls ugyanígy készült el.

A különbség talán annyi, hogy a Sony valószínűleg tanult a hibájából: bár a Demon's Souls az övé, a cég anno csak a japán megjelenést merte bevállalni, nyugatra már az Atlus és a Namco Bandai hozta el a címet. A Demon's Souls - ahogy azt tudjuk - meglepetésre sikert aratott Amerikában és Európában is, sőt a Namcóval való megállapodásból kihajtott Dark Souls-sorozat is világszerte népszerű lett.

A From Software elnöke egyébként múlt hét óta a Demon's Souls és a Dark Souls direktora, Hidetaka Miyazaki.

Köszi, kopic!

8.
8.
nosocsi
#6: Pedig biztosra veheted, hogy ez is lesz olyan nehéz. Én nagy rajongója vagyok a sorozatnak szóval kiványcsi vagyok rá, bár nekem jobban bejön a "szép" környezet mint a ds 2-ben a a Heide's tower vagy Majula.
6.
6.
kristof97
Nekem ez nagyon megtetszett ez a játék az E3-on, de amióta tudom, hogy a From Software csinálja, azóta komoly fenntartásaim vannak a játékkal kapcsolatban (túl sokszor baszott fel a Deamon Souls).
5.
5.
Szivargas :-) lol,de amugy frankon nez ki :-)
4.
4.
Porcupine Tool
2.
2.
kibz
Ja,valamiért az Addams Family jutott eszembe.Lehet nem veszik majd olyan haláli komolyan,és egy kis humor is lesz benne :D
1.
1.
Cristiano
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...