E3 2014: A Nordic megvette a THQ márkanevet

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 13.
  • Hír
A Nordic Games megvásárolta a THQ márkanevet, így az osztrák kiadó ezentúl a korábban csődbe jutott vállalat nevén adja ki a játékait. Miért volt erre szükség? A THQ-t sokan ismerik, többen mint a Nordic Gamest.

A Nordic Games elnöke, Klemens Kruezer a Polygonnak elmondta, hogy a közelmúltban megállapodás született a THQ névhasználatával kapcsolatban. A Nordic Games megszerezte a THQ márkanevet, s ezentúl ezen a néven adja ki a játékait.

Kruezer szerint 2013-ban néhány iparági veterán és játékos meglepődött azon, hogy a Nordic győzött a THQ címekért folyó árverésen. Sokan nem is hallottak a Nordicról az aukció előtt, így arra döntésre jutottak, hogy megveszik a THQ márkanevet.

Friss hír, hogy a Nordic Games (most már THQ) visszahozza az MX vs. ATV-sorozatot. A bejelentés a THQ Facebook-oldalán történt, sokan szkeptikusan fogadták a hírt, néhányan még annak törvényességét is kétségbe vonták.

Mi lesz a Darksiders 3-mal? Amint a csapat készen áll arra, hogy újat mondjanak a játékkal kapcsolatban, meg fogják tenni. Annyi biztos, hogy még több bejelentés várható az idei Gamescomon.

10.
10.
Grabowsky30+
#9: Biztos, de ott volt a ufc amiért annyit kérhettek volna az EA-től amennyit nem szégyelnek!
9.
9.
DON GONDOCS
#7: Biztos nem annyiba került volna amikor még nyereséges volt, mint amikor csődbe ment.
8.
8.
Rakottkrumpli
Ha egy játék jó, akkor nem kell mögé hangzatos név ergo ha már hangzatos névre van szükségük, akkor ott nyilván gondok lehetnek a minőséggel...
7.
7.
Grabowsky30+
Miért nem vették meg a thq-t amikor még működött úgy kompletten?
6.
6.
Ecneb
#5: Azt ugye tudod, hogy nem kapsz pontokat a hozzászólásaidért?
5.
5.
Cristiano
4.
4.
Moltes
Remelem a 4A Games most nem fog veluk ossze alni csak azert mert THQ a nevuk.....
3.
3.
Elyas
Nem is azt mondta hogy jók/ jobbak lesznek hanem h eladhatóbb lesz a termékük... Én megbocsáltok nekik mindent amennyiben a Darksiders 3 at rendesen összerakják
2.
2.
medson
#1: Pont erre gondoltam, ez egy kamu thq lesz a szememben,
1.
1.
SL-Emericus
az hogy fel veszik a THQ nevet nem garancia arra hogy jó játékokat csinálnak
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...