Vadonatúj előzetesen az új Naruto-játék

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 3.
  • Videó
Link másolása
Rengeteg új karakterrel és izgalmas Tournament móddal érkezik a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution. Ráadásul a demó is ma landolt a PSN-en és Xbox Live-on - készüljünk rá egy friss trailerrel!

Alighanem a Bandai Namco kimaxolja a Naruto Shippuden-univerzumot, rengeteg karakter, még mélyebb testreszabási lehetőségek várnak ránk az Ultimate Ninja Storm Revolutionben. Ha pedig a demóra fáj a fogad, látogass el a PSN-re vagy az Xbox Live-ra, hiszen már éles a kipróbálható változat.

A Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution végleges változata szeptemberben jelenik meg PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re - utóbbi platformon csak digitális formában lesz elérhető.

22.
22.
Hoshigaki Kisame
#19:Hogy kell japán accountot csinálni? o_O
21.
21.
Zombiekiller6
Ja megnéztem a videót, no comment, veszem :D Itachi főző ruha, legnagyobb találmány!!!
20.
20.
Zombiekiller6
#14: Amúgy a képemből is látszik, hogy nagy Naruto fan vagyok, de csak az UNS 2-t vettem meg azt is leárazva. Több karakterért meg, hogy lejátsszam a sztorit kicsit kurtítva, nem fogok teljes árat fizetni. A 2-vel már így is jó sokat játszottam, elvertem az összes barátomat így okozott bőven boldogságot :D De annak a plusz 20 karakternek a nagy részét nem is bírom :D Így esélytelen, bár Naruto biju mode-al szívesen játszanék azért :D
19.
19.
Na, figyelem megvan a megoldás! Egyszerűen csak csináljatok egy Japán régiós PSN accot és akkor le lehet tölteni a játék demóját! :D Most töltöm le, tényleg fönt van csak át kell vágni magatokat a kanji-kon meg a hiragana-kon és menni fog! xD Mindnekinek sok sikert! :)
17.
17.
PrimYaz00
#16: szerencsére van torrent :) amit használni is fogok, mert a generationsal, elég szépen leéltek, így a 3 is meg ez is torrent lett/lesz, majd ha steamen lesz -90% akkor jöhet... érdekes hogy a storm 2 42 új karakterrel + játékmóddal jött még régebben, itt meg alig van vmi újítás és csak kb 20 új karakter van... amikor bőven lenne még kit megcsinálni... (kin-gin testvérek, 7 kardforgató, stb) jugo-ra se képesek normális ruhát adni már 2 rész óta + v2 awakeningje sincs sehol...
16.
16.
Dark_Temptation
#14: imádom én is az animékat, de 3 új karakterért nem fogom kicsengetni a teljes árat az fix. ezek mind kijöhettek volna 1 dlc formájában. generations és az uns 2 között (ha jól emlékszem ezek voltak egymás után) mi volt a különbség? uns 1 karaktereit belerakták a generationsbe teljes árért. ugyan már.
15.
15.
Hoshigaki Kisame
#14:Én is anime fan vagyok és nem tudom kifejezni mennyire egyetértek veled,de a GTA-t viszont én szeretem.
14.
14.
Akkor most mondok valamit. Mindenkinek az a lehúzás ami. Pl. Nekem eszem ágában sem lenne megvenni a GTA sorozatot mert nem tetszik és kész! Hiába jó a grafika meg dícsérik, elismerem, de nem venném meg. Aki meg anime fan (én :D) annak ez egy elég jó játék lesz. És szerintem még anime fannak sem kell hozzá lenni. Vagy ott van a minecraft ps3-ra ugyan kérlek, ne röhögtessetek már. Ha azon én játszanék nem én fizetnék hanem nekem fizetnének, hogy játszak rajta...
13.
13.
Dark_Temptation
#8: az 1 dolog, hogy jön pc-re de ha pl konzolos vagy akkor ez kb nagyobb lehúzás mint a cod sorozat.
12.
12.
Hoshigaki Kisame
Állítólag PS3-ra már július 1.-től
Xbox360 gold tagsággal július 2.-ától
PC-re demo nincs. De csak a japán PSN-ről lehet PS3-ra leszedni.
11.
11.
CreelienDareigeo
A demó sajnos csak konzolokon elérhető :/ Xbox 360-on is csak Gold tagsággal...
9.
9.
obeni
Már most érzem, hogy nagyon epic lesz! :D
8.
8.
Adamknight
#3: A street fightereket kevesebb tartalommal is újra eladják. + kevés naruto cím érkezett eddig pc-re, szóval én örülök ennek a játéknak.
7.
7.
Emberek átverés. Nincs fent a demó! :'( Most szomorú vagyok.
6.
6.
EeRrTt
#5: Nvm, azt hittem PC..
5.
5.
EeRrTt
#4: Hol találtál demot?:O
4.
4.
Te jó ég! Ma került föl a demó?! Azonnal letöltöm! :D
3.
3.
Dark_Temptation
ÚRISTEN! DAY1 edition! meg kell vennem! az évtized játéka lesz az évtized day 1 editione... most komolyan? ennél jobbat nem tudtak kitalálni? 1 csomó karakter látom ugyan úgy marad amilyen volt a uns 2-ben szégyen. a fő karaktereket megpiszkálják kicsit meg beleraknak 1 ilyen fos robotot és eladják teljes áron.. szánalom...
2.
2.
Hoshigaki Kisame
Nem úgy volt,hogy július 2.-án jön demo hozzá?
Ugyanis nem találom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...