Battlefield Hardline - változások a béta után

  • Írta: Arell
  • 2014. július 3.
  • Hír
Link másolása
A Visceral és az EA új stratégiája nagyban hozzájárul a vásárlói elégedettség javításához, a Hardline túlesett az első nagy bétateszten, és a fejlesztők meghallgatták észrevételeinket. Jönnek is a javítások és a változások.

A Visceral Games ígérete szerint igyekszik felhasználni a béta közben szerzett felhasználói visszajelzéseket, hogy olyan módon formálja meg a legújabb Battlefield-címet, hogy a változtatások összhangban legyenek a játékosok által leginkább kedvelt és legkevésbé populáris tulajdonságokkal.

A fejlesztők máris tíz százalékkal megemelték a mozgás sebességét, gyenge pontokat tettek a nehéz páncélzatú harckocsikra, és visszavették az újraélesztő injekció hatékonyságát is.

"A párbeszéd nem ér véget a béta után" - írta Thad Sasser, a vezető multiplayer fejlesztő. "A tervünk az, hogy folytassuk [a visszajelzések elemzését] egészen a kiadásig, és még tovább. Járjatok hát vissza az oldalra, nézzétek át a legjobban várt tartalmak listáit, és adjatok hangot a véleményeteknek! Hamarosan lerántjuk a leplet egy rakás új többjátékos módot érintő részletről, új játékmódokról, kütyükről és a szóló kampányról! Hallani akarjuk a visszajelzéseket!"

A Hardline első béta fázisa június végén zárult le, de további alkalmak várhatóak az évben az október 21-i kiadásig.

7.
7.
fakedeath
Hát ha rápakolnának a nagy pályára még több playert azért sokkal jobb lenne a game, bár nem éreztem egetrengető változásokat a bétában a BF4 óta, talán a gyorsabban betöltődő textúrákat,de az valszeg a low res miatt volt....szerintem bukta lesz,de a kampány csak megéri majd egy rápillantás erejéig. Végülis a BF4 sztorija után ez már csak jobb lehet. :)
6.
6.
Ecneb
#5: Van benne igazság, de nem az egész, viszont normálisan is meg lehetne ezt fogalmazni...

Kíváncsi leszek, hogy tényleg érezhetőek lesznek e a javítások, mivel EA elég sok problémákkal küzd és ennek a vásárlók szokták a levét meginni.
5.
5.
vanpear
Anyátoké moderáltok. Töröljetek erről a retek oldalról, mert én sehol nem találom. Nem, mintha olyan sokat kerestem volna. Nyomorékok vagytok Cristianoval együtt, debil befordult nolife. Még ma törölve legyen a profilom senkiháziak!
4.
4.
vanpear
3.
3.
Cristiano
legyen változás rá fog férni
2.
2.
bodortamas1
A Hardline béta nekem bejött, de még keveset láttunk belőle, hogy érdemleges véleményt mondjak. A kampányra leszek nagyon kíváncsi, a multi szinte tökéletes volt, hozta az elvárt szintet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...