Július 15-én érkezhet az új Battlefield 4 DLC

Link másolása
Egy véletlen folytán a tervezettnél hamarabb derült ki a Battlefield 4: Dragon's Teeth megjelenési dátuma. A Twitter-bejegyzést természetesen azóta törölték, de a dátum reálisnak tűnik.

Egy véletlen folytán kiderült a Battlefield 4 utolsó előtti letölthető tartalmának a megjelenési dátuma. Az Origin hivatalos Twitterén jelent meg a bejegyzés, miszerint a csomag július 15-én lesz elérhető, feltehetően először a Premium-tagoknak. Később törölték a bejelentést, így nagy eséllyel nem most tervezték a hivatalos leleplezést, de ettől függetlenül a dátum reálisnak tűnik.

A Dragon's Teethen kívül még egy DLC érkezik majd a játékhoz, valamikor kora ősszel, mely a Final Stand névre hallgat majd.

9.
9.
Lesz még irányítható dron meg pajzs.
Meg új fegyo na meg olvasstam anno hogy lesz atomrobbantás.
Bírná a szemem :-)
7.
7.
KeXxX
#5: hát persze.. hozzád igazítják mindig a megjelenéseket, filmpremiereket.
6.
6.
PolluxHUN
#4: digital deluxe van -amiben benne van az alap game + az összes dlc + extra tartalmak...de az drága. egyszerűbb ha lap játékot + premium kieget veszel 12-13kból ha "ügyes vagy" összehozod a kettőt (értsd pl. hardveraprón stb. árulnak premium kódokat 4-5k-ért)
5.
5.
Cristiano
4.
4.
tirpa
#1: Hmm... Az igaz, hogy nagy lehúzások ezek a DLC-k. A CoD-nál 4 új map + 1 fegyvert adnak. Itt 4 új map + 5 új fegyvert + dogtag + camo + assignments + új játékmód. (Ha valamit elírtam vagy nem jól tudom ezeket, akkor úgy is kijavítotok)

Abba bízok, hogy lesz olyan kiadás mint anno a BF3-nál volt az a premium edition. ("normál" áron megkaptad a teljes játékot). Amint ez megjelenik meg veszem...
3.
3.
captain planet
#1: meg mindig jobb mint pl a titanfall kieg, ahol egy dlc az 3 map es semmi tobb.. se fegyo, se camo...

am rem vmi kissebb inf mapok lesznek, mint pl a close q volt bf3on.
2.
2.
Goldge
Pont a névnapomon. :D
1.
1.
mestermagyar
Kicseszett COD-stílusú DLC-k. Pár új fegyó, pár új map. PFUJ. Jobb lett volna map maker támogatás, és egy hardline kiegészítőnek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...