PS3-ra is megjelenik a Deadfall Adventures

  • Írta: fojesz
  • 2014. július 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Pár hónapos késéssel, de PlayStation 3-ra is megjelenik a The Farm 51 kalandjátékos elemekkel megspékelt FPS-e, a Deadfall Adventures. Az új változatban több javításra és bővítésre is lehet számítani.

A Deadfall Adventures tavaly novemberben jelent meg PC-re és Xbox 360-ra, a kalandjátékos elemekkel rendelkező FPS Henry Rider Haggard Allan Quartermain-regényeire épít. A történet során mi Quartermain dédunokáját, James Lee Quartermaint kísérjük el kincset keresni, utazásunk során pedig bejárjuk az Északi-sarkot, Egyiptomot és Guatemala dzsungeleit is.


A játék hamarosan PS3-ra is megjelenik, ezt a minap jelentette be a fejlesztő The Farm 51. Annyira hamarosan, hogy még a nyáron letölthetővé válik, és az ígéretek szerint az új változatot már feljavítva, kibővítve kapjuk meg. Két új pálya jön a Survival módhoz, ezeken kívül új helyszínekre, új bossharcokra, új átvezetőkre lehet számítani - illetve a régiekre felújítva. Átalakul a jegyzetfüzetes és a fejlődési rendszer, és a grafikára is vár némi vérfrissítés.


7.
7.
msmester
Trailer alapján, uncharted copy zombikkal.
6.
6.
Neo1989
Nem értem h miért még a GK is lehúzta ezt a játékot, nem is ok nélkül.
Nagyon gyenge. Ha ez a műfaj érdekel akkor tényleg v a 2013-as TR-t ajánlom v valamelyik Uncharted-et. Abból is mondjuk leginkább a 2-t.
5.
5.
dzsiádzsó
#2: még szerencse hogy sikerült lewarezolnod :) így nem ért kár téged!
2.
2.
Cristiano
nekem meg van pc-re nem nagy valami cucc
1.
1.
DarkLord
Annak idején belekezdtem ebbe a játékba, de valami oknál fogva abba maradt...pedig annyira nem volt rossz, de többet kilehetett volna belőle hozni. Most nézem a vinyót már töröltem is, szóval nem lesz pótolva a végigjátszás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...