Destiny béta - a számok nyelvén

  • Írta: Arell
  • 2014. augusztus 2.
  • Érdekesség
Link másolása
A Bungie grafikus összesítőben foglalta össze a Destiny bétájának statisztikai adatait, melyen csak úgy röpködnek a milliók a feltüntetett értékek mellett. A jelek arra utalnak, hogy a Halo egykori fejlesztőinek játéka érdekel minket.

Miután a Bungie több millió izgatott játékost szabadított rá a készülő Destiny bétájára, összesítette, pontosan miképpen is tolták az emberek a tesztfázisban lévő sci-fi shootert. A fejlesztő nyilvánosságra hozta az adatokat, melyből kiderül, hogy a szeptember 9-i megjelenését váró gyöngyszem több előkóstolót vonzott magához - többek közt minket is - mint bármelyik korábbi, már kiadott címével.

A Bungie grafikus összesítőjéből érdekes adatok derültek ki. A kilenc nap alatt összesen 4 638 937-en ültek a kontrollerek mögé, hogy tiszteletüket tegyék a publikus próba idején. Ez idő alatt összesen 6,5 millió guardiant hoztak létre, ez a sereg elég lenne ahhoz, hogy háromszor megtöltse Budapestet. Szombaton egyszerre 853 235 felhasználó csatázott a Destiny helyszínein, amely szám elég lenne, hogy megtöltse a világ hét legnagyobb sportcsarnokát úgy, hogy még így is ötvenezren várakoznának a kapuk előtt. Összesen több mint 3,7 milliárd ellenséget öltek meg, amely a földi lakosság kicsivel több mint felét jelenti.

A Holdat 851 264-en látogatták meg, míg 1969-en hazudták azt, hogy ott jártak, de valójában csak megjátszották magukat, emellett durván 777 ezren vették igénybe a címhez kiadott társapplikációt a telefonokra.

7.
7.
TommyLeeThomas
"1969-en hazudták azt, hogy ott jártak, de valójában csak megjátszották magukat"
Ezt kérlek ne itt... D:
5.
5.
KeXxX
Pont egy ilyenre vártam :D Lehetett volna egy picit részletesebb.
1.
1.
sloth
A számok nyelvén? Arabul?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...