Diablo III - Xbox One-on is 1080p-ben fog futni

Link másolása
Az első napos frissítés letöltése után a Microsoft konzolján is 1080p-ben fog futni a Diablo III: Ultimate Evil Edition. A pletykák szerint a Kinect lekapcsolásával felszabadult erőforrások miatt tudták ezt megoldani a fejlesztők.

Tiffany Wat a Gamespotnak adott interjújában elmondta, hogy a Diablo III jelen generációs konzolokra érkező változata Xbox One-on is 1080p-s felbontással és 60 fps-sel fog futni. Ehhez szükség lesz majd egy patch-re, melyet már az első napon megkapnak a felhasználók.

Bár a Blizzard nem adott pontos tájékoztatást, hogyan is sikerült felhúzni az Xbox One-változatot a PS4 szintjére, a pletykák szerint ez a júniusban megjelent új SDK-nak köszönhető. A Kinect lekapcsolásával hasznos erőforrások szabadultak fel, így a fejlesztők felhasználhatják azokat a játékok optimalizálásánál. Nem lenne meglepő, ha ez állna a dolgok mögött, hiszen a Destiny teljes változata is ennek köszönheti majd a full HD-s felbontást.

A Diablo III: Ultimate Evil Edition augusztus 19-én érkezik Xbox One-ra és PS4-re, és az alapjáték mellett tartalmazni fogja a Reaper of Souls kiegészítőt is.

52.
52.
toriell
#51: ;) Csak élvezem az életet .
51.
51.
Hab
#50: oh még vicces kis kölyök is vagy :P
50.
50.
toriell
#49: Haha nevetséges vagy:). Nincs mellényem:DDD Hát akkor még várjál 10 évet legalább,hogy oda elérjen ez az általánosítás:):D
49.
49.
Hab
#48: Rohadt nagy a mellényed, csak nem tudom mire. Magyarország lakosságának nagy része nem engedhet meg magának sok százezres gépet. Amit itt műveltetek, egyértelmű ovis szinten van, ráadásul már rohadt messze jártok a hírtől.
Amíg nem lesz általános az UHD, és nem lesz elérhető az ára én tuti nem fogok beruházni rá, akkor se ha lesz annyi felesleges pénzem.
Gondolom te az a típus vagy aki szeret 20 000-esekkel fotózkodni.
48.
48.
toriell
#47: Te figyelj már , verdessed magad máshol,az a kurva gáz,mikor bele szólsz másnak a dolgába. Ja igen nincs sok értelme...tényleg. Mert oda hozzátok most ér el a HD szezon lassacskán addig máshol már rég le járt lemez.
47.
47.
Hab
#46: Komolyan mondom, eszméletlenül primitívek vagytok. Mint valami óvodások... Biztos össze lehet rakni PC-t ami bírja az UHD felbontást, az is biztos hogy rohadt drága, és egyelőre nem sok értelme van. Hogy te erre vered, az kurva gáz.
Ultra HD felbontásnak meg csak közelről van értelme...
38.
38.
toriell
#37: Köszönöm! Ámen +1
31.
31.
toriell
#28: Nem csak neki,mindenkinek:)
28.
28.
PaprikaJancsi
#27: Majd remélem megtudod mutatni neki, hogy tényleg megy 4k ultrán. Sok sikert!
21.
21.
PaprikaJancsi
20.
20.
dzsiádzsó
#19: Azért mert a ps4 esetében nem volt 10 másik hír, hogy nem képes 1080p-be futtatni valamit, amit X1 igen :O
Húúú most megvilágosodtál? Oké hogy buta fanboyként fröcsögsz, de kicsit gondolkozz már mi a realitás! Igen ez hír, X1 1080p hurrrá, tapsvihar, csak így tovább!
19.
19.
PaprikaJancsi
Konkrétan azért írják ezeket a híreket ( most barackostej ), hogy nézhessék a kommentelőket, ahogy írják, hogy milyen szar a box és stb. Olyan hír miért nincs, hogy a Ps4 1080p-ben fogja tudni futtatni a Diablo 3-at, és hogy feltudták húzni a ps-es verziót a One-os szintre. Undorító!
12.
12.
Yacrest
Most ez mi? Dicsérjük meg őket mert hozzák a minimum standardot? Puszi a hasukra.
10.
10.
SLi
#9: na azért ne gusztustalankodjunk
9.
9.
killer2000
#6: :D:dd messi mikor lesz?
6.
6.
Balotelli
ez jo hír
5.
5.
XStormsniperX
#4: Ök már itt vannak, csak megbújnak a sötétben, hogy lesböl csaphassanak le ránk, akkor, amikor nem is számítunk rájuk...
4.
4.
toriell
Estére megérkeznek a vércsék is :DD
3.
3.
Fight!
Legalább a Sony sem kényelmesedik el, ha van konkurenciája.
2.
2.
dzsiádzsó
Elképesztő! Taps, hogy egy ilyen komoly látványvilágot képesek 1080p megjeleníteni egy X1-en.
1.
1.
DON GONDOCS
Amilyen grafikája van a Dio3-nak, (a stílushoz pont tökéletes), még szép hogy támogassa az 1080p-t
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...