Saints Row IV - jöhetnek a házi készítésű fegyverek

  • Írta: fojesz
  • 2014. szeptember 3.
  • Hír
Link másolása
Noha a Saints Row IV-hez már most is letölthetők modok, a játékot fejlesztő Volition csak most tette elérhetővé a hivatalos SDK-t, pontosabban annak is az első részét. Ezzel saját fegyvereket készíthetünk majd.

Megjelent a Saints Row IV hivatalos SDK-jának első része, ami lehetővé teszi, hogy átalakítsuk a játék PC-s változatában lévő fegyvereket, illetve újakat hozzunk létre.

A csomag a fejlesztői készleten túl tutorialokat is tartalmaz, illetve a Saints Row harmadik és negyedik részének összes fegyvermodellje belekerült - sőt a nemrég bejelentett Gat out of Hell kiegészítő fegyverei is benne vannak.

Az SDK maga itt, a tutorialok pedig itt érhetők el. Hogy a készlet többi része mikor érkezik, azt nem tudni, de remélhetőleg a készítők nem fogják vissza magukat, és a pályaszerkesztés, illetve a küldetéskészítés is lehetővé válik a játékban. Addig is kíváncsian várjuk, milyen fegyverekkel dobják fel a rajongók a Saints Row IV amúgy is elmebeteg felhozatalát!

3.
3.
Pizza74
Na, így kell egy mellényúlásba életet lehelni. :D
2.
2.
shooter1234
Jó ötlet, a GTa mellett végre lesz egy másik moddolható sandbox is. Idővel gondolom a járműveket is meg a karaktereket, ruhákat is lehet moddolni. Lesz itt tartalom még bőven. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...