F1 2014 - terítéken Szingapúr

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 20.
  • Videó
Link másolása
Az aktuális versenyhétvége előtt a Codemasters menetrendszerűen jelentkezik az adott pálya bemutatójával, ezúttal a Szingapúri Nagydíjon a sor. A városi villanyfényes helyszín bizony pontos odafigyelést igényel.

Aki még csak most ismerkedik a Codies F1-sorozatával, bizonyára jó néven veszi a Very Easy játékmódot, amelyben ugyan nem sok kihívás van, de legalább gyorsan beletanulunk a szabályokba. Az F1 2014 lesz utolsó last-gen cím a jövőre érkező újgenerációs produktum előtt, s természetesen az idei bajnokság minden pályája és autója helyet kap benne.

Megjelenés október 17-én PC-n, Xbox 360-on és PS3-on.

8.
8.
dvs00
kurva ocsmányak a képek, kb az EA féle F1 Challange 99-02 butuska látványvilágát idézik, és már fotókból lerí az ostoba fizikai modell is,.. :/
7.
7.
Chelseafan1989
nem hogy már valami infot adnának a next-genes változatról remélem az már jó lesz mert én szeretem az F-1-et de egy DiRT-öt is elviselnék PS4-re.
2.
2.
belaman
Szocsi lesz az, nem Szingapúr ;)
1.
1.
godach
Nem érzem egy idióta embernek magam, könnyel eligazodok a bonyolultabb felületeken is, de a héten próbáltam az F1 2013-at és Fifa 13-at. Mindkettőnek szét van cseszve a menüje. Úgy túl van bonyolítva (vagy csak szokatlan, mivel az utolsó fifa a 07-volt, F1-et meg mióta a Codemastersnél vannak a jogok, nem próbáltam) mint az állat. Jó, hogy én pár perc után feltalálom magam, de PL bátyám aki negyven mult, és pont emiatt a két játék miatt vett Boxot, viszont még Oroszt tanult nem angolt, neki nehezebben megy kicsit. Jó, oké hogy a Fifánál van magyar felirat, de körülményesen van megoldva. Remélem orvosolják és egyszerűsítik. Már csak a bátyám félék kedvéért is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...