Project Spark - vége a bétának

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 3.
  • Hír
Link másolása
Hamarosan révbe ér a Team Dakota sandbox alkotása, amelyben a kreatív vénájú júzerek megalkothatják álmaik videojátékát. A hosszú bétatesztnek vége, a végleges verzió a jövő héten élesedik és ingyenes lesz.

A fejlesztők ma egy körlevélben mindenkit emlékeztettek arra, hogy a Project Spark munkálatai napokon belül befejeződnek, a bétateszt lezárul, a végleges verzió pedig október 7-én élesedik. A játékkészítő programot már mi is kipróbáltuk.

Ez persze nem azt jelenti, hogy a hivatalos tartalomgyártás megszűnik és innen mindent a kísérletező kedvű játékosokra bíznak, hiszen továbbra is várhatóak kisebb-nagyobb csomagok és fejlesztések.

A bétát érdemes az utolsó napig, azaz október 5-ig nyúzni, elvégre speciális jutalmak üthetik a markunkat a teljes játékban. Aki már bétázott, fiókját minden megvásárolt elemmel együtt átviheti a végleges változatba.

Noha az alapverzió ingyenes lesz, az extra fícsörökért és szerkesztőkért már fizetnünk kell. A Starter Pack például digitális és dobozos formában is elérhető lesz PC-n, Xbox 360-on és Xbox One-on.

2.
2.
SzDavid99
Jó kis játék, kár, hogy "ingyenes"...
1.
1.
anarchoid
"ingyenes" ugyanis ahoz hogy valamit csinalj vele tenylegesen ahoz mikrotranzakcio kell majd ... ;) szivesen megvernem aki elkezdte mikrotranzakcios gamnmakra aggatni az ingyenes jelzot
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...