Call of Duty: Advanced Warfare - pár perc kampány

  • Írta: fojesz
  • 2014. október 5.
  • Videó
Link másolása
Az IGN jóvoltából újra belenézhetünk a Call of Duty: Advanced Warfare egyjátékos kampányába, a rövid küldetést a Sledgehammer társalapítója és fejese, Glen Schofield kommentálja majd nektek.

Kevesebb, mint egy hónap van hátra a Call of Duty: Advanced Warfare megjelenéséig (november 4., tudjátok), ennek apropóján az IGN is az FPS-nek szenteli a First rovatát. Most egy újabb gameplay videót nézhettek meg a játékból, ami a Traffic című kampányküldetést mutatja be; nem túl hosszú, túl sok minden nem is történik benne, de az biztos, hogy ehhez hasonló filmszerű jelenetekből nem lesz hiány!

Az új Call of Duty PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra is megjelenik majd. A legfrissebb infók szerint a játékban 14 multiplayer pálya lesz, ebben benne van a Call of Duty 4-féle Pipeline remake-je, az Atlas Gorge is. Ez utóbbit azért kell kiemelni, mert ezt csak a season pass, illetve a Limited és az Atlas kiadások tulajdonosai fogják megkapni ingyen.

Ezen kívül megtudtuk, hogy az Advanced Warfare-ben is lesz egy olyan játékmód, mint amilyen a Black Ops II-ben a League Play volt, illetve azt is elárulták a készítők, hogy a Supply Droppal szerzett kiegészítők a Presztízs-szintekre is átvihetők, ilyenkor csak az alapfegyvereket kell feloldanunk hozzájuk.

24.
24.
amperovszki
engem meg ezek a quick time eventek borítanak ki

belassul a kép aztán nyomjá egy X-et, hogy megkapaszkodj a visszapillantóban

egy normál (PC-s) fps-nél sose volt szükség ilyen gyógyegérségre. az ember megtanulta a megfelelő gombokat, aztán real time-ban ugyanezt megcsinálta
23.
23.
dzsiádzsó
VÉGRE! Egy CoD, ami annyira sz@r, hogy még 15 éves amerikai retardált tinik se fogják szeretni, végre eljött a bukás! Egy szánalom, amit a sorozattal csináltak au utóbbi időben, egyék meg, ezt a sz&rt, amit főztek. A játékipar szégyene, hogy egy ilyen játék döntöget rekordokat, mennyire igénytelen és minimális ráfordítással készül ez az okádék évek óta, többek között a CoD miatt lett egy mainstream shit az egész és tűntek el az igényes réteg játékok, amiknek hangulata és stílusa volt. Ezért gyűlölöm a Cod-ot, egyébként pont nem érdekelne, vegye meg, akinek tetszik, de káros hatásai tönkre tettek szinte mindent, amiért kontrollert ragadott az ember régen....
22.
22.
McDuff
az tetszik azé 2:40-nél hogy a kocsi ajtóban lógva fél méterről mellé lő...2x is! :D
21.
21.
McDuff
az a baj srácok hogy itt sokan rosszul álltok hozzá ehhez a játékhoz/szériához,mert még egyesek még mindig azt hiszik hogy van remény! nem,nincs,el kell fogadni,hogy ez a széria még jó ideig ilyen is marad!
én képes vagyok nulla elvárásokkal beülni a tv elé minden évben,ez elé a játék elé,így aztán nem is csalódok.csak úgy vagyok vele,hogy rosszabb ne legyen mint az előző(bár a ghost volt talán első CoD a modern szériából ami nem tetszett).
úgy kell felfogni mint a nyári blockbuster mozikat.kis elvárás,agy kikapcsol,ha tetszik amit látsz,miért ne?
gondolkodós játékom van elég,jó néha "ész nélkül" lövöldözni,én azt mondom kell az ilyen is,kell mindig egy CoD!
20.
20.
leilu
Parasztvakítás.Már most imádom.
19.
19.
MikelGun82
A 4, és az world at war volt a legjobb cod, ez már annyira sem méltó h megnézzem...
18.
18.
Falcon
számomra a call of duty a biztos pont évről évre jó multi jo single és cooperativ küldetésekl ...... több száz órát beleteszek minden részbe !
és olcsó is megjelenés után 2 héttel már féláron megveszem
a másik pozitívum hogy ott a cod 4 és még mindig jól fut a multija ezért tudom ha ezt megveszem még 7 év múlva is tudok vele játszani normálisan
nagyon sok pozitívum van benne néha mellényúlnak mint a world oa war nál a multija pocsék és ronda vagy a bo2 nél az addig nagyon jó zombi módot sikerült elrontani vagy a ghosts-ben az ufós rész undorító de hát ez van de néha jo őtletük is van mint az mw3 ban a survival mod a hullámokban érkező egyre erősödő ellenfelekkel nagyon jol elvoltam a barátaimmal remélem még viszont látom ezt a játékmódot más részekben is
17.
17.
xSHx
Srácok, ne feledjétek, h ez a jövőbe játszódik! Simán lehet sőt biztos, h azok sofőr nélküli autómata buszok. A grafika szerintem nagyon rendbe van. Bőven elég szintlépés az elődökhöz képest. Várós PS4 re...
16.
16.
DON GONDOCS
Konkrétan ez a pálya nem fogta meg a figyelmem, látványos ugyan, de túl egyszerű és vontatott. Na de ettől még lehet jó a játék.
13.
13.
h.jozsa
Hát így elsőre egész jónak tünik!!!
Grafika is stimmel!!!
Lehet hogy kapunk végre megint egy normális cod-ot?
11.
11.
Bred
Jó kis rail shooter-t sikerült összedobni.
10.
10.
Inferno
http://www.ign.com/articles/2014/10/03/traffic-campaign-map-revealed-for-call-of-duty-advanced-warfare-ign-first?watch=true
Tessék srácok itt az eredeti videó arról h mien a grafja a játéknak :P
9.
9.
maktub
Heh, elsőre azt olvastam, hogy "Call of Duty: Advanced Warfare - pár perc A kampány". Csak aztán nehogy igaz legyen! :)
7.
7.
AK-87
Én szeretem a COD-okat,de azért vannak fenntartásaim.A Ghost is csak arról szólt hogy mennyire tagjai akarnak lenni a "szupercsapatnak".Jobban szeretnék 1 átlagos katonával menni,nem pedig v.mi szőrös tökű terminátorral.
6.
6.
Blueberry
Jó lesz ez ;) a ghost 1 picit se volt szimpatikus,ezt biztos ps4-re szerzem meg
5.
5.
norbio
EZZZZZ hogy néz ki ?!??!?!? úristen kajak kimerik ezt adni?? (Meg milyen mákjuk van hogy a két buszsofőr ott marad nekik segíteni.)
4.
4.
ilor14
Grafikája az nem túl jó, de remélem a játékélmény nagyon ott lesz! Ghost féle undormányt remélem elfeledteti majd :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...