Star Wars: The Old Republic - íme, az új kiegészítő

  • Írta: fojesz
  • 2014. október 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Hosszas teaselés után a minap bemutatkozott a Star Wars: The Old Republic harmadik kiegészítője, ami a Shadow of Revan alcímet kapta. A BioWare komoly ajándékokkal kedveskedik az előrendelőknek.

A Star Wars: Knights of the Old Republic rajongóinak valószínűleg nem kell bemutatni Darth Revant: ő lesz a főszereplője a The Old Republic harmadik kiegészítőjének is, és a történet szerint azért tér vissza egy szekta élén, hogy elpusztítson mindent és mindenkit maga körül. Mert ő ilyen barátságos.

Az adalék december 9-én válik letölthetővé, és a letöltése után nemcsak a szintsapka tolódik ki a hatvanadik szintig, de kapunk új helyszíneket, Operationöket és Flashpointokat is.

A BioWare egyébként komoly ajándékokkal kedvesedik a csomag előrendelőinek: ha december 1-ig bizalmat szavazunk a készítőknek, egy játékbeli Revan-szobor ütheti a markunkat, már december 2-án nekiállhatunk játszani, sőt tizenkétszeres (!) XP-boostot kapunk az ötvenötödik szintig, ami a készítők szerint lehetővé teszi, hogy csak a sztoriküldetésekre koncentrálva fejlődjünk.

Fent a kiegészítő trailerét nézhetitek meg.

40.
40.
Hab
#38: De, észrevettem. Viszont nem olyan orbitálisan nagy eltérések, hogy ne lehessen elnézni. Drew Karpyshyn írta a KOTOR sztoriját is jó részben, így talán neki volt a legtöbb joga továbbszőni Revan történetét. KOTOR 2-ben jelentős információt nem kapunk, a többi forrást meg nem igazán tartanám relevánsnak.
34.
34.
Hab
#33: Ha kánon, ha nem az mindegy. SWTOR-ban a hivatalos verzió szerint a KOTOR végén Revan a világos oldalra állt. Én nem ezt választottam.
Amúgy a Revan könyvben írták le hogy átállt a sötét oldalra és hódítani jött.
Mellesleg az egész SW galaxis tele van ellentmondásokkal, még a filmek is bővelkednek ebben. Nem azért szeretjük mert egy teljesen koherens több ezer éves történelmet tudhat magáénak. Egyesek a sith hódító Revan-t szeretik, míg másik a Jedi-t, aki megmentette a Köztársaságot. Én meg pont a kettő közötti szürke jedi-t, aki nem mond le az érzelmeiről.
27.
27.
abydos
#19: Ez igaz, elég szomorú, hogy nem az EA kezeli az SWTOR ügyeket :/
26.
26.
névtelenség
#24: Amikor Revan és Malak lenyomta a mandalorian seregeket, elindultak a galaxis külső peremén túli régiókba. Ott felfedezték, hogy az elpusztultnak hitt Sith Birodalom újralakult. A duó ezek után minden faszságot azért csinált, hogy a Köztársaságot felkészítse az ellenük történő harcra. Akár a sötét jedikkel, akár a jó jedikkel az élen. A Kotor2 idején is ezt a külső veszély megy vissza megakadályozni.

Erre jön egy olyan, hogy Revan hirtelen a Köztársaságot is felrakja a halállistájára, hol ott mind sötét mind a jó verziója csak a Sith birodalmat rühelli, A második részben kiderül, hogy Köztársaságot soha nem akarta elpusztítani, csak az uralma aláhajtani.

...és ezért tűnik egyenlőre ez az egész plot karaktergyilkosságnak!

Ennél többet csak az tud mondani, aki olvasta a Revan könyveket. Azokig már nem terjed a tudásom.
25.
25.
Hab
#24: Ez nem a Galaktikus Birodalom amit Palpatin alapított, hanem a Sith Birodalom. Sith-ek úgye léteztek már ekkor is :)
24.
24.
drat576
Én ezzel még nem játszottam, de az hogy van hogy már a (régi) Köztársaság idején is van Birodalom? o.0
23.
23.
PiszkosFred
#21: Mondjuk mar eleve ugy kellett volna inditani. Lett volna a Sithek+IA az egyik oldal, Jedik+katonasag a masik oldal, es a BH+Smuggler+random (akar a mostani Revanistak) a harmadik, kvazi fuggetlen oldal. De, nem igy tortent.
21.
21.
Hab
#8: Szerintem nem, régóta adta magát hogy legyen egy harmadik fél. Hisz mind a Sith-ek mind a Jedi-k tévúton járnak. A probléma az hogy ezt a KOTOR 2-ben már ellőtték. A másik meg az, hogy kellett volna inkább ehhez egy 3. frakció, nem csak egy raid boss-t csinálni Revan-ból, ami nagy vszínűséggel lesz.
Másrészt nem a seggéből húzza ki, a Foundry eleve egy robot gyár volt ami hadsereget gyártott, azóta meg találhatott új szövetségeseket.
#10: Miért karakter gyilkosság?
#11: Nem halt meg, hanem eltűnik...
20.
20.
Kreto
#19: Én fél évet nem tudtam játszani mert beragadt a security kód és nem küldte el a mail címemre. A skype közben fizetős lett (előtte volt már hasonló és akkor ingyen tudtam még beszélni. gyorsan meg is csinálták) így próbáltam telefonálni amit természetesen többszöri próbálkozásra sem sikerült felvenniük. Utána pár hetes fórumozgatás után sikerült megkapni az emailt. Viszont mikor fel akartam rakni a gamet az 3napos töltés után sem lett kész :D szóval ott untam meg a történetet és hagytam ott az egészet a francba. Sajnálom mert a story miatt végig akartam vinni párszor a main storyt de ez a procedúra egy életre elvette a kedvemet.
19.
19.
vnm51
#17: Az 5 dolcsi szerintem sem sok.
Én vettem egy CC card-ot Pesten az egyik boltban, amit nem engedett aktiválni.
Ugye az 5k pénz volt amitől automatikusan prefered státuszt kaptam volna.
Erre írok ki USA központba, hogy wtf van, közlik hogy bocsi de nem tudnak mit csinálni, itt egy ingame ticket. A poén az, hogy mivel f2p voltam, és ezt le is írtam, ingame ticket-et nem is tudok használni (legalábbis akkor még nem lehetett), és írni sem tudok a fórumra megintcsak f2p miatt.
Akkor közölték, hogy telefonáljak ki hozzájuk ami messze több lett volna, mint a kártya értéke. (...)
Szóval SWTOR-nál inkább az ügyfélszolgálatnál van b@szott nagy gond.
18.
18.
toriell
15.
15.
gildesh
#8: A KotOR-ban is meglehetősen gyorsan összerántott egy ütőképes hadsereget a Starforge segítségével...
13.
13.
RayErizo
8.
8.
Sun9us
Szóval, jön Revan, a seggéből előhúz egy hadsereget, és a Republic-nak, és az Empire-nek össze kell fogni, mert húha. Ez annyira gyenge, hogy én szégyellem magam.
7.
7.
névtelenség
Anyam...
-megvesz/venni
+ért
4.
4.
névtelenség
Oh öregem... most először örülök, hogy nem kánon egy SW cucc.
3.
3.
Adamknight
Még mindig ott tartunk, hogy aki nem előfizetős azoknak külön kell auction bar-okat venni, valamint dungeon és fizetőeszközbeli megkötések vannak? Mert ha igen, akkor továbbra is jegelem a témát.
2.
2.
fojesz
1.
1.
Starkiller89
Az adalek szeptember 9-en helyett december 9-en valik elerhetove. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...