Jön a 3DS-es Ace Combat új változata

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 5.
  • Bejelentés
Link másolása
A Famitsu eheti száma rántotta le a leplet az Ace Combat: Assault Horizon Legacy Plusról, amely a korábbi 3DS-es rész frissített változata lesz mókás Nintendo-karakterekkel megspékelve. Kell ez nekünk?

A Famitsu szellőztette meg az Ace Combat: Assault Horizon Legacy frissített változatát. A Plus verzió annyiban különbözik a három éve megjelent alapkiadástól, hogy Mario és más Nintendo-karakterek is tiszteletüket teszik benne. A játék támogatja az új 3DS-modell "szuper-stabil 3D" funkcióját és az extra gombok sem maradnak kihasználatlanul.

Az Ace Combat: Assault Horizon Legacy Plus január 29-én jelenik meg - egyelőre csak Japánban.

A korábbi verzió így nézett ki:

4.
4.
Nothing
Nem okés! Ez a Star Fox-os baromság meg a komolytalan Nintendo karakterek abszolút nem illenek az Ace Combat világába. Legalábbis szerintem.
3.
3.
Chrome1986
Nem ez nem kell nekünk. Nekünk egy rendes Ace Combat kell, mint a ps2-es 5. rész. Nem casual bullshit, nem free to play, (Ami valójában pay to play, 10 perces meccsekkel), nem last gen, nem handheld hanem PS4-es minimum, és ne valami felfuvalkodott New yorki ötlettelen gyökér írja, hanem azok akik a régi szériákat is. Ez kell nekünk...
2.
2.
godach
#1: Nemrég toltam ki PSX-en az első két részét. Most az Assault Horizont pörgetem PC-n de nekem brutálisan tetszik.
1.
1.
zala122
még ps1-en játszottam vele utoljára régi klasszikus nagyon jó játék
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...