Ilyen lesz a Battlefield 4 utolsó DLC-je

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 18.
  • Videó
Link másolása
A Premium-tagok mától tölthetik le a Battlefield 4 utolsó DLC-jét, a Final Standet. Ennek örömére a DICE még egy gameplay traileren mutatja be a havas környezetben zajló harcokat, amit futurisztikus eszközökkel vívhatunk.

A mai napon befejeződtek a Battlefield 4 tartalmi frissítései, a Final Stand megjelenésével négy térkép üti a markunkat, ahol olyan titkos kísérleti fegyvereket és járműveket vethetünk be a győzelemért, mint a rail-gun és a föld felett lebegő hover tank.

Ha nem vagy Premium-tag, akkor december 2-ig kell várnod az utolsó DLC-re. Köszi, Kupai97!

11.
11.
McDuff
még mindig nem tudom elfogadni azt a magyarázatot hogy X360-ra azért nem jön a premium edition se dobozos se letölthető formába,"me csak"
komolyan,onnan már csak egy hajszál választotta volna el őket,attól,hogy azt közvetítsék ki,hogy "Xbox 360-n játszol?Így jártál öccsém, egyél meg egy tál f.szt!"
És még mindig nem tudni hogy ez most a Microsoft hibája,az EA-é vagy a DICE-é...
Játszanék én a BF3-mal továbbra is mert még mindig tetszik, de hát már alig vannak szervereken.
10.
10.
YuriLexandro
Én nagyon sokat játszottam a BF3-al, mikor volt az ingyenes hét a BF4-re gondoltam kipróbálom, 10 perc múlva már töröltem is, nekem az egész játékról csak az jött le hogy bőrlehúzás... Mintha egy BF3 mod vagy DLC lenne. Kicsit hasonló érzésem volt a BF 2142-vel is (ez mondjuk jobban sikerült), az is kb egy BF2 modnak vagy DLCnek lett volna jó, de ők inkább önálló játékként adták el.
De az is lehet velem van a baj, lehet kinőttem már ebből az eszetlen lövöldözésből, vagy csak idegesít hogy míg én próbálom reálisan játszani a játékot, addig 20szor körbe bunnyhoppingolnak és lekéselnek a szétadrenalinozott vérpistikék :D De ez már nem a játék hibája :) Remélem nem tiportam bele senki lelkivilágába.
7.
7.
anarchoid
6.
6.
zozo76hun
akkor mar csak este tudom majd tolteni mikor hazaerek melo utan...
5.
5.
anarchoid
de 3:30 (ami mar le is mult) csak us maitenancet kezdik meg tehat a mai nap folyaman mostantol vmikor fennlessz a storeban es at/beallitjak a szerokat)
4.
4.
anarchoid
PDT 3:30 kor elerheto ... es most eppen 3:28 van ;)
2.
2.
zozo76hun
Mikortol lehet tolteni? Most neztem XO-n, de meg nem latom a marketplace-n, amugy premium tag vagyok.
1.
1.
anonymus26
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...