E3 2015: Bemutatják a Level-5 új játékát

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 28.
  • Hír
Link másolása
Bizony, jól olvastátok: több mint fél évvel a következő E3 előtt már szállingóznak az első infók a kiállításról. Már most tudjuk, hogy a Professor Layton és a zseniális Ni No Kuni fejlesztője új játékot mutat be a rendezvényen.

A Level-5 csapatát egyetlen műértő játékosnak sem kell bemutatnunk. A többieknek elmondjuk, hogy a japán brigád leginkább a Professor Layton-sorozatról ismerős, amely mindmáig a Nintendo DS és a 3DS egyik legsikeresebb címe. Az asztali konzolok világa sem ismeretlen a Level-5 előtt: neki köszönhetjük a Ni No Kunit (teszt itt) és a White Knight Chronicles-sorozatot.

Már egy ideje tudjuk, hogy a csapat egy vadonatúj old-school RPG-n dolgozik PlayStation 4-re, ezt maga a vezérigazgató, Akihiro Hino erősítette meg a héten egy livestream keretében. A stúdió a jövő júniusban megrendezésre kerülő E3-on rántja le a leplet a rejtélyes alkotásról.

Ráadásul pont egy éve hallottunk egy pletykát arról, hogy a Level-5 már a Ni No Kuni második részén dolgozik - ha ez így van, behűthetjük a pezsgőt.

Hino szerint "várjuk türelemmel júniusig" - kénytelenek vagyunk így tenni.

A 2015-ös E3-ra már regisztrálhatnak a kiállítók, a Sony, a Microsoft, a Nintendo, az Electronic Arts, az Activision és a Ubisoft biztosan kinn lesznek. A résztvevők első listáját itt tekintheted meg.

4.
4.
KopyAti
Erre a Ni No Kunira mindig is fájt a fogam, de akkor még boxos (nem néger) voltam.
Ez a Ni No Kuni lesz vmikor PS4-re?
3.
3.
PaprikaJancsi
Egyszer mindig kiakartam próbálni legalább az egyik játékukat.
De soha sem tettem :'(
1.
1.
DON GONDOCS
Várom az új bejelentést, nekem tetszett a Ni No Kuni (nem játszottam végig) de volt egy magával ragadó hangulata.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...