RPG-n dolgozik a Remember Me fejlesztője

  • Írta: zoenn
  • 2014. december 1.
  • Hír
Link másolása
Minden jel szerint a Life is Strange mellett egy rejtélyes akció-szerepjátékot is kalapál a Dontnod Entertainment, legalábbis erre utal a francia stúdió legújabb állásajánlata. A platformok: Xbox One és PlayStation 4.

Noha a Remember Me nem kapta meg a várt népszerűséget, ám az év elején átszervezésen is átesett csapat robog tovább. Az augusztusi Gamescomon jelentették be a Life is Strange-et, amely egy epizodikus megjelenésű scif-i kalandjáték lesz PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra. A kiadásért a Square Enix felel majd.

Most kiderült, lapul még valami a franciák tarsolyában. A fejlesztők weboldalán olvasható állásajánlatokból arra következtethetünk, hogy a srácok egy akció-szerepjátékot kalapálnak PS4-re és Xbox One-ra - ehhez keresnek tapasztalt játék- és pályadesignereket.

Ennél többet nem tudni az alkotásról, ám a jelek szerint a csapat nagyban gondolkodik, párhuzamosan több projekten is gondoznak. Várjuk a hivatalos bejelentést!

5.
5.
giga321
Remember Me-vel 1 bajom volt. Hogy nem volt szabadon bejárható sci-fi Párizs csak ilyen lineáris fos. Kár érte pedig akkor egy tökéletes játék lett volna. Persze így is tetszett,de annyi potenciál lett volna benne, csak nem éltek vele.
4.
4.
Chrysh
#3: Mondom volt hibája, pont ez a két dolog volt számomra is hiba, de attól még nem tudok rá haragudni :D
3.
3.
eszem
#2: Leginkább az volt vele a gond, hogy csőjáték lett és kevés volt az időmanipulálós lehetőség. Amúgy a téma jó, szerintem lenne benne potenciál bőven még.
2.
2.
Chrysh
Elég vegyes érzelmeket keltett a Remember Me, amit azért nem értek, mert olyan remek ötletekkel operált, hogy minden hibája ellenére, szerintem is szinte tökéletes játék volt.
1.
1.
Gykrizsi
A Remember számomra az akkori év egyik legjobbja volt. Érdekes játék mechanizmus, és gyönyörűen megálmodott sci-fi Párizs.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...