Halo 5: Guardians - Egy órányi multiplayer

  • Írta: Shifty
  • 2014. december 2.
  • Érdekesség
Link másolása
A Los Angeles-i HaloFesten is kipróbálható volt a Halo 5: Guardians bétája, így az egyik résztvevő volt oly kedves, s rögzítette egy órányi játékát. Két játékmód és két pálya látható a felvételen.

December utolsó hetében, egészen pontosan december 29-én válik elérhetővé a Halo 5: Guardians többjátékos bétája, amit többek között az idei HaloFesten is kipróbálhattak a résztvevők.

Az egyik szerencsés rögzítette egy órás küzdelmét, így tartalmas kóstolót kaphatunk a Slayer és a Breakout játékmódokról, valamint az Empire és Crossfire térképekről.


Az Xbox One-exkluzív Halo 5 bétája január 18-án ér majd véget.

8.
8.
Gykrizsi
7.
7.
Hulk86
#5: 2 a legnagyobb rész :D :D
5.
5.
Gykrizsi
#4: Azért is jó, mert nekem a 2. sosem volt meg, és az nélkül elég lyukas volt a történet. De most így, új graffal, remek átvezetőkkel már teljes lehet az élmény.
4.
4.
GabrielK
Uhh de jó pörgős kis multi ez, a grafika is rendben van. Na ilyenek miatt kell xo-t venni.
#3 a tmcc tényleg nagyon jó, remek alapozás az 5. rész előtt és tisztelgés az epikus sorozatnak.
3.
3.
Gykrizsi
Király, már nagyon várom, kíváncsi leszek merre viszik el a cselekményt. Én most vittem végig a MCC-t és a trilógia története nekem tetszett, a lezárás is okés volt. A négy más irányba ment el, kicsit a két főszereplő közti érzelmekre tették a hangsúlyt. Mindenesetre szeretem ezt a sorozatot, örülök, hogy egy ilyen jó kis kollekció érkezett az 5 előtt.
2.
2.
DON GONDOCS
A multi az eddig is halo erőssége volt, ez a pálya is kidolgozottsága is teljesen rendben van + a fegyverek kinézete. a grafikai nekem kifejezetten tetszik. Márcsak a kampány érdekel, mert az eddig nem nagyon jött be, pedig végigjátszottam őket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...