Satellite Reign - Elérhető a Steam Early Access-en

  • Írta: Shifty
  • 2014. december 12.
  • Érdekesség
Link másolása
Meglehetősen régen hallatott magáról a Syndicate közösségi finanszírozású, spirituális örököse, a Satellite Reign. Ma azonban megtört a csend, az ausztrál fejlesztők játéka ugyanis felkerült a Steam Early Access kínálatába.

A sikeres Kickstarter-kampány után ugyan kisebb csend honolt az ausztrál 5 Lives Studios új játéka, a Satellite Reign körül, ma azonban ismét hallatott magáról a Syndicate szellemi örököse. A játék ugyanis tegnap óta elérhető a Steam Early Access kínálatában, ráadásul ha december 18-ig vásároljuk meg a korai változatot, akkor némi kedvezmény is üti a markunkat, vagyis most akár 20,69 font ellenében is megvásárolhatjuk.

Satellite Reign egy sci-fi stratégiai játék, ami egy disztópikus cyberpunk univerzumban játszódik, s amiben egy négyfős csapatot kell irányítanunk.

1.
1.
Dresa
Magyarázzátok már el nekem, hogy ilyenkor aki a kickstarteren fizetett már érte, az most újra kell, hogy fizessen? Vagy ez hogy megy, ilyenkor ő megkapja ingyen? Meg az is érdekelne, hogy miért kellene fizetni egy ilyen nyilt "bétáért"??
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...