AC: Unity - elérhetőek az engesztelő játékok

  • Írta: zoenn
  • 2014. december 19.
  • Hír
Link másolása
A fejlesztők megígérték, hogy az Assassin’s Creed: Unity körüli balhé miatt ajándékot osztanak a season pass tulajdonosainak. Nos, a bocsánatkérő játékokra már le lehet csapni az erre szakosodott oldalon.

Ahogy arról november végén beszámoltunk, a Ubisoft bocsánatot kért a Unity körüli balhé miatt, másfelől pedig megígérte a rajongóknak, hogy ajándékkal kompenzálja őket. Azaz egy ingyen játékot választhatnak maguknak: a The Crewra, a Far Cry 4-re, a Watch Dogsra, az Assassin's Creed IV: Black Flagre, a Rayman Legendsre vagy a Just Dance 2015-re csaphatnak le.

Nos, az akció immáron éles, a franciák külön weboldalt nyitottak neki, ahol az érintettek (a season pass tulajdonosai) kiválaszthatják a kívánt játékot és a platformot. Természetesen ehhez Uplay-accounttal kell rendelkeznünk. Ha még nem tudunk dönteni (elvégre meg kell várni, hogy mit hoz a Jézuska), március 15-ig pótolhatjuk a lemaradásunkat.

Akiknek nincs szezonbérletük, a Dead Kings DLC-vel kell beérniük valamikor a közeljövőben.

13.
13.
#4: Akkor ket bugos es meregdraga jatekod lenne.
Innen mar csak egy lepes a szado-mazo....
12.
12.
#11: Akkor sokaig fogsz varni mert azt a drawcall tullovest nem fogjak a budos eletbe kijavitani.
Es a dx12 alacsony szintu api se fogja megoldani tekintve, hogy a ubinal ezt a minel vekonyabb reteg a hw es a game kozt elvet leszartak es sajat oklemenyt irtak jo vastag koztes reteggel.
Majd talan 2-3 ev mulva lesz olyan kutyu aminek nem fexi meg a gyomrat.
11.
11.
amperovszki
nekem ne mindenféle szaros pótmegoldásokkal akarják kiszúrni a szemem ezek a szemetek

én AC:Unitity akarok 1080p-ben, stabil 60fps-sel
9.
9.
l4cyk4
#4: Halkan jegyzem meg, hogy én kipróbáltam a Far Cry 4 tört verzióját és az is egy technikai romhalmaz, még az 1.5-ös patch után is. A hardverigénye exponenciálisan növekszik játék közben, ezért durván egy óra után újra kell indítani, mert elfogy a RAM és a processzort is felzabálja. A gépem kissé már öreg, de közepesen az előbb említett időtartam alatt viszonylag normálisan fut átlag 50 FPS-es framerate-tel. Ez nem csak saját tapasztalat, egy barátomnál ugyanezt csinálja. A rengeteg kisebb-nagyobb bug-ról nem is beszélve, amelyek közt bőven akad játékmenetet megakasztó hiba is. Nem tudom, hogy az eredeti játék is küzd-e ezekkel, de ha igen, akkor nem vesztettél sokat.
8.
8.
Ruga
kindzsal szerintem ezt gondold végig még1x :D
6.
6.
neroxi
#5: A Chronicles: China DLC is majd valamikor a közeljövőben megvehető lesz (ha egyáltalán megjelenik). A season pass tulajdonosoknak természetesen ingyenesen. Azt hiszem az Ubisoft ezzel a két DLC-vel be is fejezi az AC: Unityhez a plusz tartalmak gyártását fejlesztését, túl nagy az időbeli csúszás a javítások megjelenése (6,7GB a 4.javítócsomag nagysága) és a tervezett időpontok között.
5.
5.
jardo
Arról tudni valamit, hogy az eredetileg a season pass-szel megszerezhető AC Chronicles: China mikor és milyen formában (külön megvásárolhatóként, stb.) kerül vissza a digitális piacterekre?
4.
4.
pjoco
ha tudom hogy kapok egy Far cry 4-et ajándékba akkor megvesttem volna ezt a fostos Unity-t
3.
3.
deviques
Köszi, hogy szóltatok, már vártam, hogy mikor lesz valami ezügyben! Tudtam, hogy a GK-ra mindig lehet számítani! :D
2.
2.
Ruga
Ez ám a pozitív gondolkodás jorgicsek! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...