Smite - regisztálhattok az Xbox One-os bétára

  • Írta: zoenn
  • 2015. január 7.
  • Korai verzió
Link másolása
Noha a Smite PC-s verziója már tavaly március óta elérhető, a konzolos verzió bétatesztjére csak mostantól lehet regisztrálni. A MOBA olyannyira sikeres, hogy júliusban már négymillióan játszottak vele.

A Smite Xbox One-os verziója csak 2015 első felében érkezik, ám a kíváncsiak hamarosan a bétaverzióval vigasztalódhatnak, amire ezen a linken keresztül regisztrálhattok. A Hi-Rez Studios alkotása tavaly jelent meg PC-n, immáron négymillió játékossal büszkélkedhet.

Egy mitológiai ihletésű fantasy MOBA-val van dolgunk a Smite személyében - kedvcsinálóként álljon itt a legújabb trailer.

6.
6.
jarlaxle
#3# jarlaxle sky... send fr req...
5.
5.
Hulk86
#4: Nem annyira jó csoport nekem sem mondták meg , hogy hol kell bekacsolni! Már vagy két hónapja csak nézegetem ott a TV alatt! Igazán megköszönném ha segítenél és elmondanád , hogy hogyan kell! Trollok kíméljenek! Köszi
(egy kis ízelítő) :D :D
4.
4.
Gykrizsi
#3: Nézd meg az Xbox one hungary-t facebook-on, bár az utóbbi időben kicsit romlott a minőség, túl sok lett a tizenegy-két éves. Már lassan a: "Hogyan kell bekapcsolni a gépet" szinten vagyunk.
3.
3.
simon 555
Kicsit off, de nem tudtok valami fórumot ami az Xbox játékosok gyűjtőhelye? Játszótárs kereséshez, játékokról beszélgetés stb.
2.
2.
Trapyd
15 hónapja tolom aktívan. Szerintem elég fasza. Sőt.
1.
1.
Gykrizsi
Egész jól néz ki, remélem dobnak nekem is egy kulcsot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...