Japánban fog játszódni az új Assassin's Creed?

  • Írta: Shifty
  • 2015. január 28.
  • Érdekesség
Link másolása
Nagyon úgy tűnik, hogy a nemrég kiszivárgott, majd hivatalosan is megerősített Assassin's Creed: Victory után keletre látogat a sorozat, feltételezhetően Japánba. Így talán mégis igazak lehettek a korábbi pletykák?

Az egyik szemfüles Assassin's Creed-rajongó szúrta ki, hogy a Assassin’s Creed IV: Black Flag hivatalos képeskönyve tartalmaz egy olyan képet, ami az Abstergo Entertainment egyik előcsarnokát ábrázolja. Alkalmazottak sétálnak fel-alá, valamint látható a képen még egy szökőkút és egy információs pult is, az igazán érdekes rész azonban a pult mögött található hatalmas kijelző. Ezen ugyanis a világ különbözői pontjairól összegyűjtött történelmi helyszínek és épületek láthatóak.

    

Ezek közül jó pár igen csak ismerős lehet, hiszen az egyik például a második Assassin's Creed II-ből ismerős firenzei Santa Maria del Fiore-t ábrázolja. Egy másikon az Assassin's Creed IV: Black Flag trópusi környezete fedezhető fel, egy másikon pedig a Notre Dame, ami ugye az Assassin's Creed: Unityra utal. Ez még önmagában nem nagy dolog, de ha jobban megnézzük a képet, akkor felbukkan a londoni Parlament és a Big Ben is, ami egyértelmű utalás a sorozat következő részére, az Assassin's Creed: Victoryra. És ha még jobban szemügyre vesszük a kijelzőn látható képeket, akkor találunk rajta egy kínai, japán vagy esetleg indonéz kastélyt, templomot is.

A UbiSoft fórumán Cornik22 néven fórumozó rajongó ebből arra következtetett - talán nem is alaptalanul -, hogy a Victory utáni Assassin's Creed valószínűleg a sokat pletykált keleten, talán Japánban fog játszódni.

Ugye emlékeztek még rá, hogy tavaly év elején a UbiSoft még nagyon cáfolta ezeket a híreket.

29.
29.
Shannaro
A napokban találtam lehetséges távol-keleti helyszíneket az AC4-ben. A modern szálban találni lehet egy archivált e-mailezést, ahol a 17-es minta (Desmond Miles) őseinek helyszíneit taglalják. Két ázsiai országot vetnek fel Desmond anyai ági rokonaival kapcsolatban, az egyik 19. századi Taivan, a másik a 14. századi Ashigaka shogunátus Japánban. Remélem utóbbi lesz, de ugyanebben a beszélgetésben még sok helyszín és kor is felbukkan. Köztük vannak a már feldolgozott amerikai polgárháború, francia forradalom, keresztes hadjárat, stb. Ezeken felül olyanok is vannak amikkel még találkoztunk.
28.
28.
Irasalgor
Úgyis ők mondták, hogy azt csinálják - az egy másik kérdés, hogy milyen minőségben -, amit a rajongók szeretnének, így ha nekik ez kell, akkor csak idő kérdése egy Keleten játszódó rész. Más kérdés, hogy a játékmenetet mennyire változtatják meg emiatt
27.
27.
Dante2014
#23: Már a két társaság harcmodora is szemet szúr. :D Ha Japánban játszódik tényleg a kövi rész, lehet, hogy így oldják meg. Elég ratyi lenne ninják és samuraiok mellé külön orgyilkosok és templomosok.
26.
26.
Solid Snake1984
Eddig két résszel toltam. Az utolsó a kalózos volt, ami nagyon jó lehetett volna, ha nem lett volna egy bughalmaz. Ott is hagytam rövid idő után. De Japán jól hangzik.
23.
23.
Eledhryon
#22: Én is kb. ugyanerre gondoltam ... pacsi :) (+ pár sógun mint templomos mester)
22.
22.
Dante2014
#14: Ha belefűzik, hogy a szamurájok ugyanúgy a templomos szekta követői, akkor lehet hitelessé tenni, hiszen a ninják eleve orgyilkos kategóriába esnek. A templomos és a hasszasszin rendek világméretűek, szóval nem lenne marhaság. Én örülnék egy távol-keleten játszódó résznek.:D
21.
21.
giga321
Japánnak nagyon örűlnék. De ha kínai rész lesz azt se bánom. Csak legyenek ferdeszeműek és sárgák.
20.
20.
chymera
Simán kinézem ubi-ból, hogy maradnak abban a korban mint a unity vagy victory csak átviszik más országba, mert így megmaradnak az újabb fegyverek. A dobókés, csillag nem elég távolságinak már nekik sajnos.
19.
19.
suresz
18.
18.
GAMEROD
Felőlem az űrben is játszódhat, akkor is futószalag játék marad. Már röhej hogy évente hármat kiadnak ebből a selejtből.
17.
17.
Cellator
Talán egy shinto templom részlet - basszus, ezzel azért (engem legalábbis) fel lehet csigázni, okos kis hype :)
16.
16.
Cellator
Nekem tipikus japán pagoda részletnek tűnik :)
15.
15.
predator90
Hiába a sok panasz ebböl látszik hogy idén és 2016ban is megvesszük majd a ubi csodáit. Ave Ubisoft, a pénzügyi marketingesek mekkája
14.
14.
Raizen25
Oké de akkor az már nem lehet Assassin's Creed, Japán az a helyszín ahol a leg kevésbé eltudom őket képzelni :D pláne ha megint a templomosok lennének az ellenség.
Változtassák meg a címet Ninja's Creedre és akkor ninja-szamuráj ellentétet faszán meglehetne csinálni , úgy már hitelesebb lenne sokkal persze csak ha a hír igaz :D :D
10.
10.
Shannaro
Nem vagyok benne biztos, de szerintem az a kép a kínai tiltott városról készült.
9.
9.
névtelenség
#8: Uram isten te vagy a csirkés srác!!!

De viccet félretéve, ha valóban lehetne nindzsázni, akkor megfontolnám a vételt.
8.
8.
Angelwing
Japános,szamuráj kardos,dobócsillagos,rész jöhet XD
7.
7.
Henry82
#6: Szerintem sokan nem olvassák el a híreket, csak a címeket és az alapján kommentelnek. Már más fórumokon is megfigyeltem, hogy olyan dolgokra kérdeznek rá, ami feketén fehéren le van írva a hírben.
6.
6.
Shifty
#5: Ezzel nyit a lead:

"Nagyon úgy tűnik, hogy a nemrég kiszivárgott, majd hivatalosan is megerősített Assassin's Creed: Victory után keletre látogat a sorozat..."
5.
5.
NECROSMOKE
Nem ugy volt, hogy a kovetkezo ÁCÉ Londonban fog jatszodni?
4.
4.
tjames
No egy középkori Japó helyszín engem is érdekelne!
2.
2.
godach
"Ubisoft Toronto ügyvezető igazgatója bár egyetért azzal, hogy a középkori Japán ideális helyszín lenne, de nem a soron következő Assassin's Creedben"

Igen, ezt mondták, de nem is hazudtak. Azóta kijött az Unity és a Rogue is. Valamint kiszivárgott a következő Londoni kép és infó is. Tehát, semmi nem zárná ki a keleti régió bevonását.
1.
1.
roli33
Előbb utóbb biztosan lesz japán helyszín is. Ha ez igaz, ez lesz a következő AC amit megveszek, már ha nem egy bughalmaz lesz az egész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...