PlayStation Vita - mit kapunk tavasszal?

  • Írta: zoenn
  • 2015. február 12.
  • Videó
Link másolása
Mint ismert, a Sonynak nem nagyon akaródzik AAA-s játékokat készíteni PS Vitára, így a kézikonzolt javarészt a third party stúdiók viszik a hátán, megannyi indie címmel. Ezúttal a tavaszi játékfelhozatalba nézhetünk bele.

Az a furcsa helyzet állt elő, hogy a PS Vita tavaszi játékbeharangozójában elsősorban olyan címeket mutatnak be nekünk, amiket a Remote Play funkcióval vagy a PS Now szolgáltatással érhetünk el. Sehol egy igazán egyedi játék, persze ha a Titan’s Soul és a Helldivers lázba hoz, remekül szórakozol majd.

14.
14.
keiji maeda
#12: szerintem az csak annál a játéknál lehet, hiszen még egy samurai warriors 4-t is elbír a gép meg még van pár játék ahol több karaktert mozgat egyszerre
13.
13.
shatterhand
1honap utan eladtam es vettem helyette egy uj telot.Itt legalabb lehet filmet is nezni :)
12.
12.
rossitibi
#10: Hát a hardverrel kicsit vitatkoznék. Én csak a Ninja gaident nyomom rajt ami nem egy mai darab,de ha kicsit több ellenfél jön úgy belassul hogy 2 csapás között még tudnék egyet bólintani! Nem hiszem hogy az optimalizálással lenne a gond, simán vinnie kéne!
11.
11.
NECROSMOKE
#9: Csak a diitalis psp jatekok
10.
10.
keiji maeda
nagy a gond sajnos , nekem van vitám , killzone , resistance, uncharted ,littlebigplanet ezekből a címekből látszik hogy erős a kis gép lenne , gyors , szép a grafika, jók a gombok , végre normálisan irányítható a második analóggal , de sajnos a sok hülye ember miatt leszarják , mert az embereknek elég az hogy a mobiltelefonon tapiznak egy magától futkorászó karaktert , sajnálom de talán még a resident evil revelation 2 -t majd megveszem még rá ha nem lesz nagyon selejtes
9.
9.
DON GONDOCS
A psp játékok futnak rajta? mert akkor nincs olyan nagy gond
8.
8.
PaulBlake
Van Ps4em de Vita helyett inkább 3Dst vettem, és örülök neki
7.
7.
strike19
Nem csodálom ,hogy sokan Nintendó kézi konzoloknál kötnek ki legalább arra van tartalom.Ebből is látszik mit ér a jó hardver ha nem lehet kihasználni.
5.
5.
p3ti
Sajnos az egész VITA úgy ahogy van egy hatalmas Fail.... én megvettem a nyáron, de nem igazán játszottam vele sokat. Aranyos kis high tech kütyü, de borzasztóan kiaknázatlan !
3.
3.
rossitibi
Tehát semmi új! Remote Play funkció, PS Now szolgáltatás? Minek jelentik ezt be úgy hogy játékfelhozatal? Meg ez a sok gyógyós játék commodore 64-es grafikával...komolyan ilyet megvesz valaki??? Azon lennének ha már nem kapunk játékot,hogy azok amiket eddig kiadtak akadás mentesen fussanak rajt! Méghogy erős hardver! Röhej az egész! A pstv-n se mennek olyan címek amik a listában szerepelnek! Vedd meg a hülye konzolukat,utána meg sz@rnak rád!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...