Kojima neve visszakerült néhány MGS-játékra

  • Írta: zoenn
  • 2015. április 2.
  • Hír
Link másolása
Fordulat Kojima-ügyben! A Konamival való összezördülés után a designer nevét levették az MGS-játékok promóciós anyagairól, ma azonban néhány régebbi címre mégis "visszakerült".

Úgy látszik, a Konami mégsem olyan szőrösszívű, mint azt az előzmények függvényében gondolnánk. Március közepén robbant a hír, miszerint a japán kiadó szakított a Kojima Productionsszel, és minden Hideo Kojimára utaló jelet eltüntettek a hivatalos médiaanyagokról, beleértve a Silent Hills weboldalát is.

Nos, tegnap a Konami engedékeny kedvében volt, egyik napról a másikra néhány korábbi Metal Gear Solid-játék weboldalára visszakerültek a Hideo Kojimára utaló hivatkozások. Egyelőre a Metal Gear Solid: The Legacy Collection és a Metal Gear Solid 3: Snake Eater 3D az érintett cím.

A Ground Zeroes és a The Phantom Pain mellett viszont továbbra sem találjuk az " A Hideo Kojima Game" feliratot, szóval nem arról van szó, hogy időközben kibékült a designer és a kiadó.

8.
8.
DON GONDOCS
Így ér végett egy dicső korszak és igen Kojima nélkül nem metal gear az mgs. Lesz ez mégjobb is.
7.
7.
KopyAti
Hát várom a fejleményeket, mert ez egyre érdekesebb! De vagy így, vagy úgy, de Silent Hills-t szeretnék Kojimával, és del Toroval!!! PLS!
4.
4.
Dízel
Mondjuk azt nem ertem hogy teheti meg a konami hogy egy mar elkeszult termekrol, amibe mar benne van a mester keze munkaja, utolag kiveszi a nevet... Nem utkozik ez jogi dolgokkal? Erkolcsileg egyertelmu hogy gusztustalan dolgot csinal a konami, de az meg hagyan, de azert itt tobbrol van szo.
3.
3.
suresz
nem értem mi folyik itt...
2.
2.
Falcon
de unanlas már ezen cikkezni fojtón! kb a nagy semmin drámázni ...persze ha nincs hir csinálni kell
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...