Frissítve: Shadow of the Beast - az első képek

  • Írta: Shifty
  • 2015. április 16.
  • Érdekesség
Link másolása
Tegnap jeleztük, hogy a 2013-ban bemutatott Shadow of the Beast a hosszas hallgatás után ebben a hónapban több alkalommal is hallatni fog magáról. Nem is kellett sokat várnunk, ma délután ugyanis befutottak a friss képek.

A tegnapi érdekességek után végre megérkeztek a Shadow of the Beast első hivatalos képei is. A PlayStation Blogon bemutatott felvételek mellé társított szövegből kiderül, hogy a helyszín Karamoon kiszáradt, rideg sivataga lesz. A játék főhőse Aarbron, akiből a gonosz Maletoth kovácsolt élő fegyvert.

Az ígéretek szerint különböző helyszíneken fordulunk majd meg, a harcrendszer és a platformer részek mechanikája pedig úgy lett modernizálva, hogy közben a klasszikus részektől se nagyon szakadjanak el a készítők.


Update!
Megérkezett az első gameplay bemutató is.

13.
13.
Chrysh
Az utóbbi időben nagyon elmerültem az effajta 2D-s játékokban és eddig egyikben se csalódtam (Mark of the Ninja, Strider, Outland, Castlevania Mirror of Fate, The Cave, Apotheon), sőt kifejezetten jók voltak, szóval ez se lesz hanyagolva.
12.
12.
DON GONDOCS
És az Altered Beast hol marad vagy az Alther echo? De ez a játék is nagyon korrekt, sőt.
11.
11.
KopyAti
Elég vérbő, de várom! :)
5.
5.
http://gamesdbase.com/Media/SYSTEM/Commodore_Amiga/Box/big/Shadow_of_the_Beast_-_1989_-_Psygnosis_Limited.jpg
4.
4.
Na erre kivancsi leszek.
Annak idejen amikor meg a c64 volt elterjedt es meglattuk a havernal az a500-asan kezdokepernyot nemi toltogetes utan, lefostuk a bokankat aztan amikor megszolalt a zene is, ugy kellett midenkit fellocsolni.
Godolom ezzel ilyen mar nem lesz es nem tudom mit sikerul kihozni belole.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...