Black Ops III - lesznek dedikált szerverek

Link másolása
A Treyarch már a Call of Duty: Black Ops III bejelentésekor is kitért arra, hogy rengeteg figyelmet fordítanak a PC-s változatra, most pedig újabb részleteket osztottak meg a játék ezen verziójával kapcsolatban

A Treyarch mindig is híres volt arról, hogy az általuk készített Call of Duty-epizódok esetében sokkal jobban figyelembe vették a PC-s játékosok igényeit, mint a többi fejlesztőcsapat.

Úgy tűnik, hogy a jó szokásukat a Black Ops III esetében is megtartották, és a PC-s változat ezúttal is megkapja a saját kis extráit. Megerősítették, hogy biztosan lesznek dedikált szerverek, melyek mindig kritikusak a PC-s Call of Dutyk esetében. Reméljük, erre a lehetőségre ezúttal nem kell annyit várni rájuk, mint a tavalyi Advanced Warfare esetében, ahol csak két hónappal a megjelenés után lettek elérhetőek.

A PC-s változat esetében ezúttal is lesz lehetőség állítgatni a field of viewt (FOV), mely egyébként meglepően sok modern FPS-ből kimarad. Továbbá célja a fejlesztőknek, hogy a Black Ops 2-nél használt fps-limitet is visszahozzák. Ez azt jelenti, hogy az egyjátékos és zombimód esetében nincs fps-limit, multiplayerben pedig maximum 200 fps-sel száguldhat a játék. (A tavalyi Advanced Warfare esetében "mindössze" 120 fps volt a limit.)

A Call of Duty: Black Ops III november 6-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

10.
10.
Necreon
Király, most már csak optimalizálni kéne megtaniulniuk.
9.
9.
Lacek896
Inkább egy normális grafikus motor kéne ami nem a képkockaszámtól teszi függővé az ingame fizikát és akkor nem kéne idióta fsp limit. Így megint az lesz hogy aki ki akarja használni a 200 fps által nyújtott előnyöket és nincs csúcsgépe az kénytelen lesz butítani az amúgy is ótvar grafikán, ha pedig "valamit" látni is szeretne akkor meg hátrányban lesz a többi játékoshoz képest hála a 10+ éve kókányolt Quake engine-nek.

A fov állítgatás meg micsoda feature! Alap dolognak kéne lenni minden fps játékba, elhiszem hogy konzolon játszva 2 m-ről nem zavaró az 50-es fov de PC-n megbocsáthatatlan bűn. Jah és mondjuk az egér gyorsítást jó lenne menüből is kikapcsolhatóvá tenni, mert az uccsó két részben még ezt is lesz...rták......
6.
6.
#4 jogos, ma mar az nem biznisz nekik!
5.
5.
Neo1989
Az AW-re is ezt mondták aztán mégse úgy lett.
2.
2.
atesz89
Csak nekik a dedikált szerver nem azt jelenti mint nekünk. :) Szerkesztés gomb, de jó volna.
1.
1.
atesz89
AW-ban nincs dedikált szerver most sem. De jó lenne ha saját szerverek lennének és a sok csalót el lehetne takarítani ezért hal meg idő előtt a pc-s cod. Mert nem foglalkoznak az anti cheat-el. Érdekes a BF-nél megtudták oldani hogy dedikált szerver legyen úgy h nincs tört szerver, akkor itt miért nem? Béreljenek fel 1 céget ahol lehet venni szerót és kész, nem adják ki a szerver fájlokat, így nincs tört. BF-ben sokkal kevesebb csaló és van pb is ami sokszor észreveszi a csalókat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...